Bionic Gloves en Eltingh Haarhuis Tennis & Events slaan handen ineen


DEVENTER, 20090309 -- "Wij zijn ontzettend trots dat we mogen samenwerken met de beste dubbelspelers uit de tennisgeschiedenis". Erik Middelburg en Marc IJzerman van Bionic Gloves glunderen. "Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn namen die we graag associëren met ons product, twee keer topkwaliteit".

"Handschoenen voor tennis?", was de eerste reactie van Jacco en Paul. "Maar na de test waren we overtuigd. De handschoenen zijn heel erg goed. Je grip en speelgevoel blijven helemaal top'', aldus Jacco Eltingh.

"Eindelijk is er weer eens een innoverend en nieuw product voor tennis. En het mooie is dat ze fantastisch aanvoelen én spelen én het hele jaar door gebruikt kunnen worden", vindt Paul.

De samenwerking tussen Bionic Gloves en Eltingh Haarhuis Tennis & Events is een unieke mogelijkheid om Europa te laten kennismaken met de tennishandschoen.

Bionic Gloves
Bionic Tennis Gloves zijn in de Verenigde Staten ontwikkeld in samenwerking met een orthopedisch chirurg. De all-season handschoenen zijn gemaakt van Cabretta leer aan de binnenzijde en een CoolonTM vochtregulerende stof aan de buitenzijde van de hand. In Europa worden de handschoenen op de markt gebracht door Bionic Gloves, onderdeel van Kiem Consultancy BV. De handschoenen zijn er voor dames, heren en jeugd.

Meer informatie staat op www.bionicgloves.nl.

Eltingh Haarhuis Tennis & Events
Eltingh Haarhuis Tennis & Events is marktleider op het gebied van tennisevenementen. EHT&E voert een breed aanbod van tennisactiviteiten zoals tennisclinics, tenniskampen, -competities, -advies en promotie.
De doelstelling van EHT&E is een organisatie te zijn waar iedereen, als het om tennis gaat, terecht kan. Voor particulieren, bedrijven, verenigingen of andere belanghebbenden maken EHT&E een pakket op maat. In binnen- of buitenland!

Voor meer informatie kijk op www.tennisevents.nl.





Ingezonden persbericht