Gemeente Kaag en Braassem

Afsluitingen Noordeinde, Roelofarendsveen


* 9 maart t/m 3 april

* dinsdag 14 april

* maandag 20 april Â

Op maandag 9 maart wordt het oude wegdek verwijderd tussen Noordeinde 98 (chinees restaurant) en de drempel nabij het Noordplein. Dit weggedeelte is op deze dag volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Aansluitend worden de goottegels aangebracht en de inspectieputdeksels gesteld. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot maandag 16 maart. Het Noordplein is in deze fase normaal bereikbaar.

Â

Op dinsdag 17 en woensdag 18 maart wordt het asfalt aangebracht tussen Noordeinde 98 (chinees restaurant) en de drempel nabij het Noordplein. Om al deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is het nodig het Noordeinde van 9 tot 19 maart op dit weggedeelte tussen 07.00 uur en 16.00 uur volledig af te sluiten voor al het doorgaand verkeer. Bewoners van het Noordeinde, voetgangers, fietsers en hulpdiensten kunnen er met enige vertraging wel langs.

Â

Vanaf donderdag 19 maart wordt de drempel nabij het Noordplein opnieuw bestraat. Deze werkzaamheden duren naar verwachting twee weken. Tijdens deze werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk over het Noordeinde. Het Noordplein is bereikbaar via de inrit nabij de apotheek. Voetgangers, fietsers en hulpdiensten kunnen er met enige vertraging wel langs.

Â

Op dinsdag 14 april wordt het laatste wegvak gefreesd van de Noordhoek tot de drempel nabij het Noordplein. Tijdens deze werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Aansluitend worden de goottegels aangebracht en de inspectieputdeksels gesteld.

Â

Op maandag 20 april wordt dit wegvak geasfalteerd. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 15.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.

Â

Er wordt gezorgd voor een omleidingsroute.

Â

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling openbare ruimte, tel. (071) 332 72 72.