RTL Group

Daten nog nooit zo spannend en grappig geweest als in Take Me Out

Presentator Eddy Zoëy maakt vanaf maandag 9 maart zijn RTL 5 -debuut in het nieuwe, dagelijkse datingprogramma Take Me Out. Daten is echter alleen de kapstok voor dit vrolijke, innemende studioprogramma, want verder doet het weinig denken aan de vele, bestaande datingprogrammas. Take Me Out is een volledig nieuw en origineel programma dat het genre op zn kop zet. Het is al een groot succes in zowel Denemarken als Australië. Nederland is het volgende land dat Take Me Out verovert, de rest van de wereld zal ongetwijfeld spoedig volgen.

De presentatie drukt een belangrijke stempel op Take Me Out, Eddy Zoëy kan dan ook niet wachten om de teugels in handen te nemen. Deze ontmoetingsshow is het eerste programma dat ik voor RTL 5 ga doen en ik heb er zin in. Na ruim acht jaar BNN, biedt RTL me de kans om deze hilarische studioshow te doen, waarin ik volledig mezelf kan zijn. Ik zal Take Me Out met een glimlach presenteren, want wie wil er nou niet elke dag tussen dertig mooie vrouwen staan?, aldus Eddy.

In Take Me Out staat telkens één single man in een vurige liefdesarena tegenover dertig aantrekkelijke en beschikbare dames. Gedurende enkele rondes wordt steeds meer over hem bekend. Het doel van de single guy is om zoveel mogelijk vrouwen zo lang mogelijk te blijven boeien zodat hij uiteindelijk uit een groot aantal overgebleven ladies zijn date kan kiezen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voordat het zover is, moet hij al zijn charmes in de strijd gooien om te zorgen dat deze zeer kritische en kieskeurige dames achter hun desk blijven staan voor hem, want ze hebben ook de mogelijkheid om tussentijds af te haken.

Take Me Out is speels, grappig én zit boordevol onthullingen en onverwachte wendingen. Keer op keer wordt de eerste indruk op de proef gesteld in een kat en muis-spel tussen dertig vrouwen en één man.

Uitzending: RTL 5, elke doordeweekse dag vanaf 9 maart, tussen 19.30 en 20.00 uur.

Website: rtl.nl/takemeout

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen via mediadocumentatie@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.