Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Inzameling grof tuinafval van 9 tot en met 13 maart

Tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, wordt in de hele gemeente grof tuinafval ingezameld. Het ingezamelde grof tuinafval wordt gecomposteerd of gebruikt voor het opwekken van energie in een biomassa-installatie.

Binnen de bebouwde kom wordt grof tuinafval huis-aan-huis ingezameld. In het buitengebied wordt grof tuinafval alleen na telefonische aanmelding ingezameld. Aanmelden kan tot en met vrijdag 6 maart: telefoon 0544-395 546.

Op de afvalkalender staat wanneer het grof tuinafval bij u in de straat wordt ingezameld.

Grof tuinafval moet met touw worden gebundeld (dus geen ijzerdraad of plastic zakken gebruiken). Max. 150 cm lang en omvang maximaal. 1 m3, maximaal 30 kg. Leg het grof tuinafval op een plek, die voor de vuilniswagen goed zichtbaar is. De inzameling start vanaf `s morgens om half acht.

GEEN blad in dozen of zakken

GEEN boomstronken

Boomstronken kunt u tegen betaling naar particuliere afvalbrengpunten brengen. Adressen kunt u vinden op de afvalkalender.

Geen afvalkalender ontvangen?

Heeft u geen afvalkalender ontvangen, dan kunt u deze afhalen bij de Gemeentewinkel in Borculo of bij één van de Servicepunten in Eibergen, Neede of Ruurlo. Is afhalen een probleem, belt u dan met 0545-250 250. De afvalkalender is ook te vinden via de internetsite www.gemeenteberkelland.nl

Trefwoorden grof tuinafval
Mutatiedatum 02/03/2009