Gemeente Zwolle


Brief evaluatie afsluiting Steenstraat

Geachte heer, mevrouw,

Op 9 maart 2009 is het gedeelte Steenstraat tussen Nieuwstraat en Bitterstraat afgesloten voor een periode van een half jaar. Voor het einde van de periode wordt de situatie geëvalueerd en op basis daarvan wordt besloten of de afsluiting definitief wordt. U merkt de effecten van de maatregel en daarom vragen wij u nadrukkelijk mee te werken aan deze evaluatie.

Op dinsdag 3 februari 2009 is een informatiebijeenkomst gehouden, waarvoor helaas maar enkele betrokkenen zijn gekomen. Met hen is gesproken over de objectiviteit van de evaluatie. Behalve een verkeerstelling en de politierapporten zijn de evaluatiecriteria niet objectief meetbaar te maken, maar geven wel duidelijkheid in de effecten van de afsluitingsmaatregel. Daarbij is uw inbreng onontbeerlijk, uit een breed overzicht van reacties is een gefundeerde conclusie te trekken.

Daarom vragen wij u als bewoner/gebruiker van de omgeving om uw bevindingen door te geven aan de wijkagent. Dit kunt u doen met behulp van dit evaluatieformulier, dat u kunt opsturen naar de politie, team Centrum/Zuid, t.a.v. wijkagent binnenstad, Luttekestraat 35, 8011 LP Zwolle.
Dit formulier kunt u e-mailen naar de politie:
bert.bakker@ijsselland.politie.nl en wim.kloek@ijsselland.politie.nl. Bij voorkeur ontvangen zij elke maand uw bevindingen. Voor andere vragen over de aanpak kunt u hen ook benaderen.

Ik reken op uw medewerking.

Burgemeester en wethouders van Zwolle,
namens dezen,
Ing. F. Idsardi,
wijkmanager

Opmerking

Deze brief wordt huis aan huis verspreid in de volgende straten: Nieuwstraat 1 t/m 37, 2 t/m 34
Steenstraat 1 t/m 23, 4 t/m 32
Bitterstraat 1 t/m 57, 2 t/m 78
Aplein 1 t/m 13, 2 t/m 28
Waterstraat 2 t/m 54
Het is bekend dat een aantal parkeerplaatsen onder het wooncomplex Bitterstraat worden verhuurd of zijn verkocht aan derden, zijnde niet bewoners. Deze personen zijn niet bekend bij de gemeente. Als u deze (indirecte) belanghebbenden wel kent, wordt u verzocht hen op de hoogte te brengen van de voorgenomen maatregel.

Bron: A Stronkhorst
Datum van 02-03-2009 tot 01-03-2010