Gemeente Etten-Leur

Meepraten over het nieuwe sociaal-economisch beleid

Meepraten over het nieuwe sociaal-economisch beleid

Op dit moment wordt het gemeentelijk Sociaal-Economisch Beleidsplan geactualiseerd. In dat beleidsplan worden keuzes gemaakt over de richting die de gemeente zal volgen op het gebied van winkels, bedrijventerreinen, kantoren e.d. in de komende jaren.

Bij het totstandkomen van dit beleidsplan worden inwoners en bedrijven betrokken. Dit meepraten is al gebeurd aan het begin van het proces door het uitzetten van enquêtes, maar daar blijft het niet bij. U kunt namelijk meedoen aan een discussie over het nieuw op te stellen beleid en daarmee van tevoren aangeven waarmee volgens u rekening gehouden dient te worden.

Het gemeentebestuur nodigt u graag uit om deel te nemen aan een ronde-tafel-gesprek op 9 maart aanstaande om 19.30 uur.

Hieraan kan iedereen op individuele basis deelnemen, dus juist ook niet als lid van een groepering/organisatie maar gewoon vanuit uzelf. De avond begint in de raadzaal met een korte inleiding, waarna een discussie in een aantal kleinere groepen zal plaatsvinden. Vervolgens vindt in de grotere groep een terugkoppeling plaats en is er nog ruimte voor een afsluitende discussie.

Het gemeentebestuur is heel benieuwd naar uw ideeën over het nieuw op te stellen beleid en ziet u graag aanstaande maandag.

WOZ-portaal

Recht op bijstand

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl