Gemeente Overbetuwe


Afsluiting Metamorfosenallee en Grote Molenstraat in Driel
---

De kruising van de Grote Molenstraat en Metamorfosenallee in Driel gaat tijdelijk dicht voor werkzaamheden. Dat gebeurt in twee fases:
* Metamorfosenallee is afgesloten van maandag 9 maart t/m maandag 6 april

* Grote Molenstraat is dicht van 17 maart tot en met 3 april.

Na 6 april gaan de werkzaamheden door, maar daar heeft het verkeer geen last van.

Omleiding

Er is een omleidingsroute uitgestippeld over de Drielsedijk, Batavierenweg en Rijksweg Noord. Zowel verkeer uit Elst als Driel kan gebruik maken van deze route. Verkeer richting Driel kan de 1e Weteringsewal gebruiken om op de Rijksweg Noord te komen. De omleidingen staan ter plekke aangegeven.
Fietsers worden langs de werkzaamheden geleid en hoeven niet om te rijden.

Aansluiting op N837

De werkzaamheden moeten de kruising Metamorfosenallee â Grote Molenstraat geschikt maken voor de aansluiting op de N837. Dit is de nieuwe provinciale weg die straks Arnhem-Zuid verbindt met Heteren en de A50. Het wordt voor de bewoners makkelijker om op de snelweg te komen. Hierdoor worden de wegen in de omgeving minder druk.

Informatieavond

Op woensdag 11 maart organiseert gemeente Overbetuwe een informatieavond voor Driel over de volgende twee onderwerpen: Provinciale weg N837 (19:00 -20:00 uur, informatie provincie) en Verlengde Rijnstraat (20:00- 21:00 uur). U bent van harte welkom in De Oldenburg in Driel.

Nieuws

Nieuws

---