Gemeente Leidschendam-Voorburg


Veiligheid

Tijdelijke afsluiting Noordsingel

3 maart 2009 - Het Stadsgewest Haaglanden werkt aan de aanleg van tramlijn 19. Deze tramlijn gaat eind 2009 rijden tussen Leidschendam-Voorburg en Delft. Door de werkzaamheden is de rijbaan van de Noordsingel voor verkeer richting Leidschendam vanaf maandag 9 maart tijdelijk afgesloten tussen de Sijtwendetunnel en Weigelia.

Maandag 9 maart start de aanleg van de trambaan op de Noordsingel. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan richting Leidsenhage tot aan Weigelia afgesloten. De afsluiting duurt tot 10 april. Daarna vinden de werkzaamheden plaats op de rijbaan van de Noordsingel in de richting van de N14.

De omleidingroute is met borden aangegeven. Er wordt verkeersoverlast verwacht rondom winkelcentrum Leidsenhage. Weggebruikers krijgen het advies zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te reizen.

De buslijnen 40 en 46 in de richting van Leidschendam Noord rijden tijdelijk over de Heuvelweg. De bushalte Leidsenhage op de Noordsingel voor bussen richting Voorschoten komt tijdelijk te staan langs de Heuvelweg.