Ingezonden persbericht


Aanbieder BlackBerry-diensten GPXS Services gaat zelfstandig verder voor optimale groei

GPXS Services richt zich met uniek Managed Services-aanbod op snelgroeiende markt voor BlackBerry-dienstverlening

Amsterdam, 9 maart 2009 - GPXS Holding Ltd concentreert zijn serviceactiviteiten in de organisatie GPXS Services AG. Zo kan de nieuw opgerichte leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones zich optimaal richten op het uitvoeren van complexe BlackBerry-implementatie- en integratietrajecten. Dit doet het bedrijf samen met belangrijke telecomoperators en system integrators.

BlackBerry Managed Services van GPXS Services omvatten onder andere installatie, implementatie, provisioning, training, ondersteuning, consultancy en beheer voor BlackBerry-omgevingen. Klanten kunnen deze diensten ook los van elkaar afnemen. Voor organisaties met meer dan vijftig BlackBerry-gebruikers levert het uitbesteden van de BlackBerry-omgeving aan GPXS Services al snel een besparing op van ruim twintig procent. "Sinds 2002 hebben we binnen de GPXS Groep duizenden klanten geholpen om hun BlackBerry-infrastructuur optimaal te laten werken. Ik ben er erg trots op dat we deze activiteit nu zelfstandig verder kunnen laten gaan onder de bezielende leiding van Hans Sporrel en Guy Louis", zegt Jeroen Mol, Chairman GPXS Holding Ltd.

Het aantal bedrijven dat werkt met BlackBerry-smartphones en het aantal BlackBerry-gebruikers per bedrijf, zijn de laatste jaren sterk toegenomen en zullen ook in de toekomst verder toenemen. Daarnaast nemen mobiel e-mailgebruik en het toepassen van mobiele applicaties eveneens aanzienlijk toe. Daarmee worden het beheer en het optimaal laten functioneren van deze mobiele omgeving steeds complexer.

Deze ontwikkelingen stimuleren de vraag naar professioneel advies en support. GPXS Services neemt voor bedrijven alle beheer- en ondersteuningszaken uit handen en zorgt voor snelle en probleemloze implementaties van BlackBerry-toepassingen. Klanten en medewerkers kunnen zich daardoor voor honderd procent focussen op hun eigen kernwerkzaamheden.

"De BlackBerry-omgeving is erg specialistisch. Er zijn dan ook specialisten met veel ervaring nodig om die omgeving voor gebruikers zo optimaal mogelijk te maken", zegt Hans Sporrel, CEO van GPXS Services. "Zonder uitzondering hebben al onze consultants in hun carrière honderden installaties uitgevoerd. Voor audits, uitbreidingen van bes-servers, virtuele servers, fault tolerant-systemen en het inrichten van applicatieomgevingen zijn klanten over geheel Europa bij ons aan het juiste adres." En ze besparen dan ook nog eens flink op de kosten!

GPXS Services is met zijn Managed Services voor het BlackBerry-platform marktleider in Europa. Het bedrijf heeft naast overheden ook veel nationale en internationale ondernemingen als klant.

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training, -support en implementation services. Alle consultants van GPXS zijn RIM-certified, evenals de trainers die officieel de RIM-Authorised Trainer-status hebben. GPXS is Alliance Member van Research in Motion (RIM). GPXS Services werkt nauw samen met partners en telecomoperators.