Inschrijven voor ETOP Innovation Awards nog steeds mogelijk

Publicatiedatum: 09-03-2009

Deelnemers van Elektrotechniek 2009 kunnen zich tot 17 april inschrijven voor de ETOP Innovation Awards. De ETOP Innovation Awards 2009 vormen de onderscheiding voor innovatie in het vakgebied elektrotechniek. De uitreiking vindt plaats tijdens het 'World of Wonders' Dinner Spectacle op 28 september, een feestelijke bijeenkomst van de elektrobranche. De vakbeurs Elektrotechniek vindt plaats van 28 september tot en met 2 oktober 2009.

"Genomineerd worden voor de ETOP Innovation Award levert veel aandacht op vooraf, tijdens en na de beurs", zegt Irene Moon Project Manager Elektrotechniek. "Het biedt kansen een innovatief product optimaal te promoten en daardoor je bedrijf op de kaart te zetten. De nominaties worden tijdens de persbijeenkomst in het Aluminium Centrum op woensdag 27 mei bekend gemaakt aan de pers, daarna gaat het balletje rollen." Dit wordt bevestigd door Rob van Hoorn, General Manager Installatiemateriaal ABB B.V. (Winnaar ETOP Innovation Award juryprijs 2007) "De ETOP Innovation Award heeft ons imago als innovatief bedrijf verstrekt en heeft ons veel publiciteit gebracht naar zowel de markt als intern binnen ons concern."

Fabrikanten of importeurs gevestigd in Nederland en deelnemer zijn aan de vakbeurs Elektrotechniek mogen inzenden voor de ETOP Innovation Awards 2009. Alleen producten die na 1 januari 2008 en voor Elektrotechniek 2009 op de markt zijn of worden gebracht, dingen mee.

De winnaars ontvangen de prijs uit handen van de erevoorzitter van de jury, Jan Kamminga, voorzitter en algemeen directeur van de Vereniging FME-CWM. Voor alle genomineerden zijn twee stoelen gereserveerd tijdens het 'World of Wonders' Diner Spectacle op maandag 28 september 2009. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst van de elektrobranche, wordt de winnaar van de ETOP Innovation Award 2009 Juryprijs bekendgemaakt. Tevens wordt de ETOP Innovation Award 2009 publieksprijs uitgereikt, waarvoor voorgeregistreerde bezoekers hun stem kunnen uitbrengen via internet.

Elektrotechniek en het World of Wonders Diner Spectacle worden georganiseerd door VNU Exhibitions Europe in samenwerking met Fedet. Deze beursorganisatie is in Nederland marktleider met de vakbeurzen. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste beursorganisator van bouwgerelateerde vakbeurzen. Tot de toonaangevende titels behoren naast Elektrotechniek, de Internationale BouwBeurs, VSK, Hout, Greenbuild, GEVEL en Licht & Architectuur.


Meer weten over de Etop awards?
Kijk op www.etop-awards.nl

Elektrotechniek
Jaarbeurs Utrecht
Van 28 september tot en met 2 oktober 2009
www.elektrotechniek-online.nl

Elektrotechniek Diner Spectacle 'World of Wonders'
Polar Room, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht
28 september 2009
www.elektrotechniek-online.nl / Exposanten / World of Wonders


Noot voor de redactie,