Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Goulash József Kiprich stimuleert Nederlandse pokeraars Spanjaard Aspas wint, maar er is ook Nederlands succes tijdens Unibet Open

Malta, 9 maart 2009 - De Unibet Open in Boedapest is gewonnen door de Spanjaard Alvaro Aspas. Hij sleepte 135.000 euro aan prijzengeld in de wacht. De in totaal achttien Nederlandse pokeraars, waaronder BN'ers Dennis van der Geest en Frank Lammers presteerden naar behoren. Wellicht had de door oud-Feyenoorder Jószef Kiprich uitgedeelde goulash een stimulerende werking. Uitblinker was Daniël van Kalkeren. Hij haalde de finaletafel en eindigde op een verdienstelijke zevende plaats. Het is voor de vierde keer dat Unibet een dergelijk groot internationaal live pokertoernooi organiseert. Er deden meer dan driehonderd pokeraars uit verschillende Europese landen mee.

De Nederlanders presteerden in de breedte dus redelijk tot goed. De professionals Rolf Slotboom en Peter Dalhuijsen redden het net niet op de eerste dag, maar daarnaast gingen zes andere landgenoten wel door, waaronder Frank Lammers. "Al met al hebben onze landgenoten het goed gedaan. Ze kunnen zich nu gaan opmaken voor de volgende Unibet Open. Die vindt van 14 tot 17 mei plaats in de Algarve", aldus Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet.

Voor meer informatie over de volgende Unibet Open: www.unibetopen.com

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht