Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GOLIATH GAMES EN KEYCAMP HOLIDAYS GAAN SAMENWERKING AAN

QUALITY TIME TIJDENS LUXE CAMPINGVAKANTIES

Amersfoort, maart 2009 - Met z'n allen om de tafel voor een spelletje iets uit grootmoeders tijd? Mooi niet! Vooral tijdens vakanties wordt er lustig op los gespeeld. Keycamp Holidays en speelgoedfabrikant Goliath Games begrijpen dat als geen ander. De twee gezelligheidsdieren hebben de handen ineengeslagen en zorgen nu voor nóg meer quality time tijdens de vakantie. Op alle Keycamp campings in Europa én in Florida zijn gratis de leukste spellen te leen, 2009 staat in het teken van Rolit. Hét moment om eens goed je techniek te oefenen en strategieën te testen, want in november vindt het Open NK Rolit plaats. Goliath directeur en Rolit-bedenker Adi Golad reisde in zijn jongere jaren af naar diverse campings om daar de Goliath Games spellen te spelen en tips te geven. Oefening baart tenslotte kunst.

Extra schepje gezelligheid; Nederlands Kampioenschap Rolit Lekker op vakantie met de hele familie of met z'n tweetjes? Het maakt eigenlijk niet uit met wie je een Keycamp topcamping bezoekt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Luieren aan het Spaanse strand, fietsen in de Franse natuur of pasta's proeven in Italië - het is gegarandeerd gezellig. Om daar nog een schepje bovenop te doen bieden alle Keycamp campings nu gratis Goliath Games leenspellen aan. Met vrienden, je kinderen en hun nieuwe vriendjes uit de stacaravan verderop kun je nu je Rolit-skills oefenen wanneer je maar wilt. Zijn je kinderen echt enthousiast? Op alle kinderclubs van Keycamp, de Fun Stations, staat Rolit Giant; een reus van een meter bij een meter waarmee een spelletje doen bijna een optreden wordt. En voor wie de smaak te pakken heeft: op 15 november wordt het Open Nederlands Kampioenschap Rolit gehouden waarmee een Keycamp vakantie van ¤ 1.000,- te winnen is. Rollen met die Rolit-ballen dus!

Alles draait om dichtbij huis
Bij Rolit draait alles om het draaien van de Rolit ballen naar jouw kleur. Hoe meer balletjes met de goede kleur naar boven liggen, hoe meer punten. Dat klinkt simpel, maar onderschat het effect van inzicht en techniek niet! Getrainde Rolit spelers rollen beginners er zo uit, zo blijkt. Adi Golad, de bedenker van het spel, kwam de spellen persoonlijk afleveren op een aantal Keycamp campings en daagde vakantiegangers uit. De aftrap voor een paar spannende speeluurtjes! Wel toe aan een korte vakantie, waarop je ook nog eens je skills kunt oefenen? Viersterren camping Duinrell in Wassenaar is uitgerust met Rolit spellen en ideaal voor families met kinderen van alle leeftijden. En bovendien lekker in eigen land. Gratis toegang tot attractiepark Duinrell met Splash, Waterspin en Aqua Swing, het tropische Tikibad met meer dan een kilometer glijbanen én vlakbij het strand. Een week kamperen op camping Duinrell kan in de meivakantie al vanaf ¤ 258,- voor zes personen.

Terug van weggeweest
De samenwerking tussen Keycamp en Goliath is gestart in 2009 met het beschikbaar stellen van het spel Rolit voor Keycamp gasten. Elk jaar staat in het teken van een ander spel dat gratis te lenen is bij de Keycamp receptie. Daarnaast staat een Giant versie van het spel in de Fun Stations. Bordspellen zijn helemaal terug van weggeweest; thuis en nu ook op de camping!

Met als motto This is the life biedt campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar zorgeloze vakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekjes in Europa, de Verenigde Staten en Canada vervult Keycamp Holidays alle vakantiewensen. Keycamp vakantiemogelijkheden zijn vakantiehuizen en appartementen in Europa, maar ook avontuurlijke boomhutten in Frankrijk, mountain Lodges en bungalows. Daarnaast is het mogelijk campers te huren in de Verenigde Staten en Canada. Zie ook www.keycamp.nl.

Goliath - één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland - is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Portugal en Spanje. In 1980 introduceerde de speelgoedgigant Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed vanaf 2 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 6 jaar en verschillende fun erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn Rummikub, Triominos, Rolit, Fifi, ZOUB, Stap Op, Holle Bolle Big en Exago. Zie ook www.goliathgames.com



Ingezonden persbericht