Ingezonden persbericht


Imation kiest Pleon als pan-Europese pr-bureau

Amsterdam, 9 maart 2008 - Imation Corp. heeft Pleon, Europa's grootste communicatieadviesbureau, benoemd als haar pan-Europese pr-bureau. Het account omvat 20 landen in Afrika, Europa en het Midden-Oosten.

Imation is een wereldwijde ontwikkelaar en levernacier van digitale opslagproducten, audio-, en video-elektronica en accessoires. Imation Corp.'s wereldwijde brandportfolio, bestaat naast het merk Imation, uit Memorex, XtremeMac en TDK Life on Record.

Matthieu Valk, Marketing Communications Manager Imation EMEA: "Imation is bezig om twee belangrijke stappen te nemen waarbij Pleon ons gaat ondersteunen. We starten met consumentenelektronica in de Europese markt met de merken Memorex en TDK Life on Record. Daarnaast zijn we bezig om onze positie in de Centraal- en Oost-Europese markt uit te breiden. Pleon's ervaring op het gebied van IT- en consumenten-PR, en haar sterke bureaus in de CEE-regio sluiten perfect aan op onze vraag.

Het Europese pr-account wordt vanuit Pleon Amsterdam gecoördineerd, door Andrada Morar en Maurits Blok. Andrada werkte bij Pleon Graffiti Roemenië, maar verhuisde naar Nederland om deze nieuwe opdracht te ondersteunen. Pleon en Imation werken al acht jaar samen in Italië en de Verenigde Staten.

Over Pleon

Pleon is het grootste communicatieadviesbureau in Europa. Het bureau heeft specialisten op het gebied van public relations, public affairs, corporate communications, marketing, change management, riskmanagement en design. Meer informatie op www.pleon.com en www.pleon.nl.

Voor meer informatie

Maurits Blok

Pleon Nederland

020 - 487 4000 of maurits.blok@pleon.com