Amersfoort, 9 maart 2009

NATIONALE TENNISKAMPIOENEN TOT EN MET 14 EN 16 JAAR BEKEND

Vrijdag 6 t/m zondag 8 maart vonden op de indoorbanen van Tennishal Victoria in Rotterdam de Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (NOJK) t/m 14 en t/m 16 jaar plaats. De beste Nederlanders tennissers streden afgelopen weekend in deze leeftijdscategorieën om de felbegeerde nationale indoortitel. Na een geslaagd toernooi met veel mooie wedstrijden zijn er in totaal vier winnaars uit de bus gekomen.

In de spannende finale t/m 16 jaar was Thomas Gloudemans (Nootdorp) met 4-6, 7-6 (2) en 6-4 te sterk voor Moos Sporken (Lisse). Bij de meisjes in deze categorie won Carli Wischhoff (Heelsum) met 6-4, 5-7 en 6-1 van Paula de Man (Eemnes). In de leeftijdscategorie t/m 14 jaar pakte Jelle Sels (Alphen aan den Rijn) ten koste van Russel Josh Evangelista (Almere) de titel. Hij won met 3 6, 7-5 en 6-4. Bij de meisjes was Elke Tiel (Voorhout) in de finale met 7-5 en 6-0 te sterk voor Anna Alzate (Rotterdam).

De volledige uitslagen van de Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen t/m 14 en t/m 16 jaar zijn te vinden op www.knltb.nl.