Amersfoort, 9 maart 2009

Winnaars Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen bekend

Van maandag 2 tot en met zondag 8 maart werden de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen 2009 gespeeld. Het toernooi vond voor het achtste achtereenvolgende jaar plaats op de indoorbanen van Tulip Tennis Center te 's-Graveland (bij Hilversum). Bij de dames werd gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ t/m 75+, bij de heren van 35+ t/m 85+. In totaal deden 365 veteranentennissers in maar liefst 45 verschillende onderdelen een gooi naar de titel in het enkel-en dubbelspel. Na een succesvolle week met veel spannende wedstrijden kwamen er in het enkelspel in totaal twintig winnaars uit de bus.

In onderstaand schema ziet u de winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën in het enkelspel. De volledige uitslagen van de NOVK staan op www.knltb.nl.