Ingezonden persbericht


IFS kiest Lammers van Toorenburg voor pr-activiteiten in de Benelux

Eindhoven/Bunnik, 9 maart 2009 - IFS, leverancier van bedrijfssoftware, kiest Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) als communicatieadvies- en pr-bureau in de Benelux. Het van origine Zweedse bedrijf ontwikkelt, levert en implementeert de ERP-oplossing IFS Applications. Wereldwijd gebruikt een groot aantal klanten in de sectoren industrial manufacturing, luchtvaart & defensie, nutsbedrijven, telecom, procesindustrie, retail & groothandel en construction, contracting- en servicemanagement deze oplossing. Doel van de samenwerking tussen IFS en LVT PR is de naamsbekendheid van het bedrijf en zijn sectorspecifieke oplossingen in de Benelux-markt verder te vergroten.

"IFS is al jarenlang actief in de Benelux en heeft in die periode een imposant klantportfolio opgebouwd", zegt Nico van Heuven, directeur van IFS. "Om verdere groei te faciliteren, wil IFS zijn naamsbekendheid onder een bredere doelgroep vergroten. LVT PR heeft een ruime ervaring met pr-activiteiten voor softwareleveranciers. Het bureau heeft al veel klanten in deze sector succesvol op de kaart gezet. We vertrouwen erop dat LVT PR een bijdrage kan leveren aan het vergroten van de media-aandacht voor onze ERP-oplossingen."

Over IFS

IFS is een beursgenoteerde onderneming (OMX STO: IFS) die de ERP-suite IFS Applications(TM) ontwikkelt, levert en implementeert. Het bedrijf is in 1983 opgericht. IFS Applications is een complete, op componenten gebaseerde suite, die gebouwd is op SOA-technologie. IFS heeft meer dan 2.000 klanten in 54 landen. IFS Benelux richt zich met name op de volgende sectoren: industriële productie, construction, contracting en service management (o.a. scheepsbouw, olie, gas & energie), telecom en procesindustrie. Bij IFS werken 2.600 mensen. Het bedrijf behaalde in 2008 een omzet van 2,5 miljard Zweedse Kronen. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com.

IFS Applications is een handelsmerk van Industrial & Financial Systems, IFS AB (publ). Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

*-*-*-*



Ingezonden persbericht