Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AMIS wordt Oracle Certified Advantage Partner

Nieuwegein, 9 maart 2009 - Oracle-, Java- en SOA-specialist AMIS - voorheen Oracle Certified Partner - maakt bekend dat zij de status van Oracle Certified Advantage Partner heeft bereikt.

Samenwerking met Oracle
Oracle Nederland heeft ruim 450 partners waarvan een exclusieve groep van vijf partners de positie Certified Advantage Partner bezit. Met het bereiken van de Oracle Certified Advantage Partner status laat AMIS zien dat zij een succesvolle en intensieve samenwerking heeft met Oracle Nederland en dat zij voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die Oracle stelt aan haar partners. De status past binnen de ambitie van AMIS om tot de top drie van Oracle partners te horen en is in lijn met het karakter van specialist die haar hoogwaardige kennis en expertise deelt door middel van consultancy, projecten, beheer, trainingen in de Technology School en licentieadvies.

Over AMIS
AMIS is dé specialist op het gebied van de inzet van Oracle technologie bij het realiseren van bedrijfsoplossingen. Samen met klanten geeft AMIS vorm aan het effectief toepassen van kennis op het gebied van SOA, maatwerkapplicaties (Oracle, Java & Open Source) en standaardsoftware, zoals de Oracle e-Business Suite en Pagoni, een product van AMIS voor planeconomische toepassing aanvullend op de Oracle e-Business Suite. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy, beheer, projecten, trainingen in de Technology School en licentieadvies. AMIS telt honderd medewerkers en is in 1991 opgericht.

AMIS heeft twee Oracle ACEs en een Oracle ACE Director in dienst. Dit is een titel die Oracle geeft aan personen die waarde toevoegen aan het Oracle netwerk en hun kennis en ervaring delen met vakgenoten. AMIS kent een traditie van open kennisdeling. De specialistische AMIS Technology Blog (technology.amis.nl/blog) is de meest gelezen weblog op het gebied van Oracle en Java technologie. Daarnaast zijn AMIS medewerkers als deelnemer en als spreker aanwezig op alle grote conferenties en dragen zij bij aan kennisdeling door middel van het publiceren van artikelen in de voornaamste vaktijdschriften. Onze kennis wordt ook gedeeld in open kennissessies (www.amis.nl/activiteiten). Alle praktijkervaringen van AMIS zijn onlangs ondergebracht in compacte set praktijktrainingen en masterclasses welke vanuit de AMIS Technology School voor iedereen bereikbaar zijn geworden. Wij gaan samen uitdagingen aan, met passie voor ons vak, vertrouwen in elkaar en ambitie tot continue groei. Committed to ICT. Involved in People.

Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork is een wereldwijd zakelijk netwerk van meer dan 19.500 organisaties die innovatieve business softwareoplossingen leveren op basis van Oracle software. Oracle hanteert drie levels voor haar partners waarbij Oracle Certified Advantage Partner het hoogste is. Deze Certified Advantage Partners ontvangen een intensievere service, ondersteuning, training en een hoger niveau van certificering van Oracle.


---