Gemeente Lelystad

Kavelloting Warande 10 maart in Agora

De loting voor de particuliere bouwkavels in de nieuwe woonwijk Warande in Lelystad wordt gehouden op dinsdag 10 maart in het theater de Agora in Lelystad.

Tijdens deze loting worden de duokavels en individuele kavels afzonderlijk verloot. Het betreft 65 kavels voor woningen in diverse bouwstijlen. De kavelgrootte varieert van 350 m2 tot 550 m2. De kavelprijzen variëren van 76.000 euro tot 170.000 euro inclusief BTW.

Meedoen

U kunt alleen meedoen aan deze loting als u een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier heeft verzonden, voor 5 maart, naar de gemeente Lelystad.

Gemeente Lelystad
Afdeling Economie & Vastgoedontwikkeling
Antwoordnummer 1
8200 VB Lelystad

Inschrijfformulier aanvragen/downloaden

Dit inschrijfformulier kunt u aanvragen via
kavelinformatie@lelystad.nl of telefonisch bij de afdeling Economie en Vastgoedontwikkeling van de gemeente Lelystad telnr: 0320-278446. U kunt het formulier ook downloaden via de website van Warande. U dient het formulier dan uit te printen, te ondertekenen en op te sturen.

Kosten

Het inschrijven voor deze loting kost 450 euro. Deze kosten worden via automatische incasso geïnd. Wordt u uitgeloot voor een kavel, of gaat u daadwerkelijk over tot koop van de kavel bij de notaris, vindt de automatische incasso niet plaats.

Informatie

Uitgebreide informatie over Warande kunt u vinden op deze website. Mocht u niet beschikken over een computer kunt u informatie opvragen in de woonwinkel bij Rita Duijts in de hal van het Stadhuis, op maandag t/m vrijdag tot van 08.30 uur tot 12.00 uur of via telefoonnummer 0320-278446 van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Belangstellenden

De gemeente Lelystad hanteert een belangstellendenlijst. Deze personen zijn reeds aangeschreven. Staat u niet ingeschreven als belangstellende voor een particuliere bouwkavel en bent u geïnteresseerd voor een kavel dan kunt u informatie opvragen in de woonwinkel in de hal van het Stadhuis of via telefoonnummer 0320-278446. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caro Cloo van de afdeling Economie en Vastgoedontwikkeling op eerdergenoemd telefoonnummer.

Rondrit

Mocht u worden ingeloot voor een kavel in de wijk Warande, houdt u dan zaterdagmorgen 14 maart vanaf 10.00 uur uw agenda vrij. Op deze morgen verzorgen wij een rondrit langs woningen die een impressie geven van de bouwstijlen in Warande. Sfeer proeven dus! Drie stedebouwkundigen van de afdeling Ruimtelijke Plannen zijn tijdens deze rondrit aanwezig om uw vragen te kunnen beantwoorden met het oog op het ontwerp van uw toekomstige woning.

Commercial

Om Warande in en buiten Lelystad te promoten is er een commercial gemaakt. Deze draait op Omroep Flevoland, en bij de lokale omroepen van de provincies Utrecht en Noord-Holland. Het filmpje laat de kernkwaliteiten zien van dit woongebied, dat in een uitzonderlijk groene en waterrijke omgeving ligt.

Warande

Warande is een nieuwbouwproject dat plaats biedt aan 8.500 woningen in een uitzonderlijk groene en waterrijke omgeving. Warande is dan ook geen gewone uitbreiding aan de bestaande stad. Het wordt een woonlandschap dat de stad aan de natuur bindt. Warande ligt op een steenworp afstand van bosgebied Hollandse Hout, natuurgebied Oostvaardersplassen en het Markermeer.

Kijk voor meer info op: www.warande.nl

---