Politie Limburg-Zuid

Drie zaken uit Zuid-Limburg in Opsporing Verzocht

Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt morgen, 10 maart, aandacht aan drie zaken van de politie in Zuid-Limburg. Op 13 november 2008 werd een 15-jarig meisje op de Florijnruwe in Maastricht mishandeld. Ze raakte gewond in haar gezicht. Tijdens de uitzending zal een compositiefoto van de dader getoond worden.

Tevens wordt in deze uitzending nogmaals aandacht gevraagd voor de gewapende overval op een woning aan de Heerstraat Noord in Stein. Op 4 december kort na 19.00 uur drongen drie gemaskerde mannen de woning, die zich boven de supermarkt Jan Linders bevindt, binnen. De overvallers gebruikten veel geweld. In Opsporing Verzocht wordt de foto van één van de mogelijke daders getoond. Deze zaak werd ook al in de uitzending van 20 januari behandeld.

Tot slot komt de vermissing van de 41-jarige Ronald Noteboren uit Schinnen aan de orde. Hij verliet op 18 februari omstreeks 19.50 uur de woning van zijn vriendin aan de Kennedylaan in Schinnen. Daarna is niets meer van hem vernomen.

De uitzending is op Nederland 1 en begint om 21.50 uur.

09-03-2009, Limburg-Zuid