Gemeente Zederik


Uitnodiging

Avond over recreatie in Zederik

Een nieuw seizoen staat voor de deur; tijd dus voor nieuwe plannen en impulsen. Om hier een positieve bijdrage aan te leveren, organiseert de recreatiecommissie Zederik in samenwerking met gemeente Zederik op 10 maart 2009 een ondernemersplatform voor ondernemers uit de recreatiesector en aanverwante sectoren.

Naast het voorstellen van de recreatiecommissie aan de ondernemers is het doel van deze avond met elkaar in contact te komen, ideeën uit te wisselen en mogelijk gezamenlijk interessante arrangementen uit te denken. De avond vindt plaats in dorpshuis `De Linde' in Meerkerk en begint om 19.30 uur.

Tijdens het eerste deel van de avond zullen er enkele voordrachten zijn van o.a. VVV Zuid-Holland Zuid en wethouder Bor. Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook voor mensen die spelen met het voornemen ondernemer te worden in deze sector is de avond interessant.

U bent dus van harte uitgenodigd!

Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Joost-Jan Kool (0183) 35 65 37. U kunt ook mailen: j.kool@zederik.nl