Gemeente Dronten


9-3-2009

Sluiting Burgerzaken 10 maart

De gemeente Dronten heeft als doelstelling om jaarlijks te oefenen op het gebied van rampenbestrijding en crisismanagement. Ook dit jaar vinden er weer enkele oefeningen plaats. Op dinsdag 10 maart staat er een rampoefening Brand in basisschool (BIBS) gepland.

De gemeente Dronten heeft in samenwerking met verschillende instanties, waaronder de scholen aan het Beursplein, besloten om een grote evacuatieoefening te organiseren. Het doel van deze oefening is om ervaring op te doen met het opstarten van verschillende draaiboeken waaronder Opvang en Verzorging en het registreren van eventuele slachtoffers; deelproces Centraal Registratie en Informatie Bureau.

Sluiting burgerzaken
Omdat alle medewerkers van Burgerzaken worden ingezet bij deze rampoefening zij de producten en diensten van burgerzaken op dinsdag 10 maart 2009 zeer beperkt verkrijgbaar. U kunt van 08.30-09.30 uur alleen terecht voor geboorteaangifte en aangifte van overlijden. De rest van de dag is dit deel van de Publieksbalie gesloten. Voor de overige producten en diensten kunt u gewoon terecht bij de Publieksbalie.