Nobel prijswinnaar Desmond Tutu beveelt nieuw boek aan

10/03/2009 09:45

Leerink & Company BV

Nieuw boek: The Three Laws of Performance aanbevolen door Nobelprijswinnaar voor de vrede Desmond Tutu.

Baarn, 10-3- 2009

Nobel prijswinnaar "Desmond Tutu nodigt ons uit de Toekomst te herschrijven"

Nieuw boek nu in Nederland : The Three Laws of Performance : Rewriting the future of your organisation and your life is na 3 weken al een bestseller (2 op de Wall Street Journal Bestseller lijst). Er zijn momenteel twee economische crises aan de gang. Eén waar mensen niets aan kunnen doen en één waar we wel wat aan kunnen doen. Dit boek komt precies op tijd.

.

De eerste crisis speelt zich af in de buitenwereld, met massa-ontslagen, omvallende banken en alarmerende krantenkoppen. Daar kunnen we niets aan doen. De andere speelt zich af tussen onze oren en in gesprekken met anderen. Het is de manier waarop de crisis aan ons verschijnt, compleet met de toekomstverwachtingen die daaruit voortvloeien. En daar kunnen we wel wat aan doen. Hoe? Door onze 'te verwachten toekomst' te herschrijven.

In hun nieuwe boek THE THREE LAWS OF PERFORMANCE: Rewriting The Future Of Your Organization And Your Life (Jossey-Bass, Februari 2009), laten doorbraakexperts Steve Zaffron ( CEO van de Vanto Group) en Dave Logan (Marshall School of Business) bedrijven en individuen zien hoe ze juist in tijden van grote turbulentie en onzekerheid de passie van mensen kunnen ontketenen om ongekende resultaten te bereiken, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Aartsbisschop Desmond Tutu, Nobelprijswinnaar voor de vrede, over THE THREE LAWS OF PERFORMANCE:

"God nodigt ieder van ons uit om deel te nemen in het proces de wereld te transformeren, om een wereld te creëren waarin ieder mens zich bewust is van zijn oneindige en unieke waarde en zijn talenten en capaciteiten te vervullen. Dit boek is vol met inzichten, authentieke ontmoetingen en ervaringen, het laat zien hoe we het werk van transformatie kunnen doen. Het is toe te passen in bedrijfsleven, overheid, non- profit en heel veel andere terreinen. Steve en David hebben een inspirerend en praktisch boek geschreven dat de wereld ondersteunt bij het herschrijven van haar toekomst."

THE THREE LAWS OF PERFORMANCE is niet een ''gewoon'' managementboek over cultuurveranderingen het is geschreven naar aanleiding van honderden praktijk ervaringen met organisaties en mensen op alle continenten van de wereld.. Wanneer je de ''Three Laws'' toepast, transformeren de prestaties van een organisatie naar een niveau dat de meeste mensen voor onmogelijk houden en is het mogelijk de toekomst van die organisatie daadwerkelijk te herschrijven.





http://www.threelawsofperformance.com