Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Voor alle vragen over zorg, welzijn en wonen

VraagWijzer helpt Rotterdammers

Momenteel is in heel Rotterdam de campagne VraagWijzer helpt te zien. Via deze publiekscampagne wil de GGD Rotterdam-Rijnmond de Rotterdammers informeren over VraagWijzer.

VraagWijzer is een plek waar alle inwoners van Rotterdam terecht kunnen met vragen over ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen. VraagWijzerConsulenten zijn speciaal opgeleid om iedereen wegwijs te maken in deze complexe wereld. Of het nu gaat om informatie over financiële tegemoetkomingen, het doen van vrijwilligerswerk of een aanpassing in huis, consulenten helpen burgers tijdens een persoonlijk gesprek. Een VraagWijzerConsulent adviseert, ondersteunt, begeleidt, wijst burgers zo nodig door en zoekt samen met hen naar een gepaste oplossing.

VraagWijzer bij u in de buurt
Er zijn VraagWijzers in elke deelgemeente. De VraagWijzer IJsselmonde is gevestigd aan de Grote Hagen 88, het telefoonnummer is 482 11 00.

Campagne
Tijdens de campagne, die loopt tot en met 27 maart, wordt in radiocommercials, advertenties en posters zichtbaar gemaakt met wat voor soort vragen Rotterdammers terecht kunnen bij VraagWijzer. Verder wordt via openbare gebouwen, zoals bibliotheken en sporthallen, een algemene folder over VraagWijzer verspreid.