Gemeente Oldebroek


Overige informatie uit het gemeentenieuws van dinsdag 10 maart 2009

BESLUITENLIJST RAADSVERGADERING
Op grond van art. 23, lid 5, van de Gemeentewet dienen de besluitenlijsten van de raadsvergaderingen te worden gepubliceerd. Op de website van de gemeente Oldebroek, onderdeel "Bestuur en Organisatie", "Bestuur", "Gemeenteraad", "Besluitenlijst" is momenteel de lijst van de vergadering van 3 maart 2009 opgenomen.

SCHIETOEFENINGEN

·In de week van 16 tot en met 20 maart wordt geoefend op alle wapensystemen in verband met de voorbereiding naar Afghanistan. Dit betekent dat er meer schietactiviteiten dan gebruikelijk plaatsvinden.
·Dinsdag 17 en woensdag 18 maart worden er avondschietoefeningen gehouden op het ASK-terrein.
·Woensdag 18 en donderdag 19 maart worden er op het ASK-terrein schietoefeningen gehouden, waarbij het terrein wordt uitgebreid met de strook ten zuidoosten van de Nieuwe Zuidweg (asfaltweg).
·In de periode van 23 maart tot en met 11 april zijn eveneens oefeningen gepland ter voorbereiding op de uitzending naar Afghanistan. Hierbij zullen voortdurend verplaatsingen plaatsvinden in de vierhoek die begrensd wordt door de gemeenten Oldebroek-Nijmegen-Utrecht-Huizen. De verplaatsingen gaan allemaal over de openbare weg onder begeleiding van de Koninklijke Marechaussee. Bij een aantal verplaatsingen is helikopterbegeleiding en de inzet van jachtvliegtuigen niet uitgesloten. Hoewel gebruik wordt gemaakt van het oefengebied met de openbare wegen zullen de acties tijdens de oefening zich zoveel mogelijk afspelen op militaire oefenterreinen. Er zal alles aan gedaan worden om hinder en overlast te voorkomen.

RONDJE POLITIEK
Wekelijks zendt de LOCO op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het programma 'Rondje Politiek' uit. In de komende weken zijn aan de beurt:
·Woensdag 11 maartPvdA / SGP

·Woensdag 18 maartBurgemeester W.L. Zielhuis
Het rondje op 11 maart duurt tot 18.45 uur i.v.m. biddag.

ACTIE OUD PAPIER
Voor het inleveren van oud papier kunt u terecht bij de permanent geplaatste containers van ver-enigingen en instellingen. De permanent geplaatste containers staan op de volgende adressen:
·'t Loo: Bovenheigraaf 59 (container van de christelijke basisschool 't Loo);
·Oldebroek: Bovenmolenweg 7 (container van de Eben Haezerschool).
·Iedere zaterdag staat er van 09.00 ­ 12.00 uur een papiercontainer bij De Schakel aan de Oranjeboomlaan 27 in Wezep.
·Zaterdag 14 maart wordt er oud papier opgehaald in Oosterwolde en Oldebroek.
·Maandag 16 tot en met donderdag 19 maart staat er een container voor oud papier bij de Goede Herderschool, Veluwelaan 8 in Wezep.
·Donderdag 26 maart staat er een container voor oud papier bij de christelijke basisschool De Regenboog, van Sytzamalaan 5 in Oldebroek.
·Maandag 30 maart staat er een container voor oud papier bij de Pauluskerk, van Limburg Stirumlaan 18 in Wezep.
·Maandagavond 30 en dinsdag 31 maart staat er een container voor oud papier bij de christelijke basisschool De Meidoorn, Meidoornstraat 20 in Wezep.