Gemeente Moerdijk


10-03-2009: Brancheweken van CWI, UWV en gemeente

Het werkgeverspunt, een samenwerkingsverband tussen UWV, CWI en de gemeente, is een actie gestart om per branche inzicht te bieden in beschikbare vacatures en scholingsmogelijkheden. Een aantal malen per jaar staat een branche centraal. In de week van 16 maart staat de zorgsector in de schijnwerpers. De brancheweken vinden plaats gedurende het voorjaar. In de hal van het gemeentehuis in Zevenbergen kunt u terecht voor vacatures. Als u geïnteresseerd bent in een vacature, kunt u een belangstellingsformulier invullen.

Tijdens de brancheweken organiseert het werkgeverspunt diverse activiteiten voor werkzoekenden en werkgevers, zoals banenmarkten, vacaturecafés, workshops en bedrijfsbezoeken. Er is extra aandacht voor zaken als competentietesten, om- en bijscholing, het ervaringscertificaat en de combinatie leren en werken.

Het werkgeversservicepunt heeft de actie op touw gezet in nauwe samenwerking met de branches en met opleidingscentra. Met het initiatief willen de partijen laten zien dat er ondanks de verslechterde economie nog altijd veel banen en opleidingsmogelijkheden zijn in de diverse sectoren.

Voor meer informatie, kijk op www.werk.nl,
www.hetwerkgeversservicepunt.nl en www.moerdijk.nl. Het werkgeversservicepunt zelf is gevestigd in het stadskantoor van de gemeente Etten-Leur aan de Roosendaalseweg 4, telefoonnummer 0800 7788899.