Warchild


War Child wervers herkenbaar de straat op!
10 maart 2009 - Om de zichtbaarheid van onze straatwervers te vergroten was War Child hard op zoek naar een sponsor om de nieuwe jassen te voorzien van ons logo. Wij hebben dit verzoek neergelegd bij d'Hersigny textiles en snel kregen wij het geweldige nieuws dat we de jassen mochten komen brengen.

D'Hersigny textiles heeft 26 jassen voorzien van geborduurde badges. War Child wervers zullen hierdoor weer duidelijk vertegenwoordigd te vinden zijn op straat en tijdens evenementen. Dankzij deze gesponsorde bedrukking kunnen wij kosten besparen. Sinds onze oprichting besteden wij veel aandacht aan het actief voeren van een lage kosten beleid. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk van de producten en diensten die wij gebruiken gesponsord proberen te krijgen. Op deze manier kunnen wij een groter gedeelte van onze inkomsten besteden aan de oorlogskinderen in onze projecten.

Wereldwijd zijn er namelijk 20 miljoen slachtoffers van oorlogsgeweld. Bijna de helft hiervan is nog kind! Wekelijks bereiken wij 15.000 kinderen, maar hiervoor hebben wij al onze inkomsten hard nodig. Elke kostenbesparing helpt hier enorm bij! War Child is d'Hersigny textiles heel erg dankbaar voor deze mooie sponsoring!