Het geheim van je Hartmagneet al meer dan 500.000 exemplaren verkocht

10/03/2009 14:46

FMB Uitgevers

Ongekend succes: Het geheim van je Hartmagneet

Niets in het leven gebeurt zomaar...

Het geheim van je Hartmagneet onthult hoe in ieder van ons een kracht van aantrekking en uitstraling werkzaam is. Het is een universele kracht die al vele eeuwen bekend is bij priesters, magiërs en filosofen. Die vanouds geheime kracht is nu geopenbaard, onder meer in The Secret.

Mensen komen niet zomaar in je leven. Hoe relaties ontstaan en zich ontwikkelen is geen toeval. Iets gebeurt, omdat een kracht het laat gebeuren. Een kracht die ons allemaal verbindt. Door deze kracht te begrijpen en bewust te gebruiken, kun je die mensen en zaken in je leven halen waar je naar verlangt.

Ruediger Schache beschrijft hoe deze universele kracht werkt in jezelf, en noemt dat de Hartmagneet. Het is jouw persoonlijke aantrekkingskracht. Ontdek de universele kracht van je Hartmagneet, en vervul jouw diepste verlangens!

Ruediger Schache is journalist, bewustzijnsonderzoeker, schrijver, coach en trainer. Na zijn studie economie en psychologie maakte hij vele reizen, onder meer in Azië en Zuid Amerika. Daar kwam hij in aanraking met oude bronnen en alternatieve visies op persoonlijke realiteit en bewustzijn, liefde, relaties en de zin van het bestaan die hij uitdraagt in boeken, lezingen en workshops


- Voor liefhebbers van The Secret


- Rechten verkocht aan meer dan tien landen


- Al meer dan 500.000 exemplaren verkocht in Duitsland