Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout , 10-03-2009

16-jarige jongen aangehouden na gebruik soft drugs

DONGEN: De politie heeft maandagavond op de Dunanstraat een 16-jarige jongen aangehouden in verband met het bezit van soft drugs. De politie was ter plaatse gegaan na een melding van jeugdoverlast. De agenten troffen ter plaatse drie jongens aan. In hun directe omgeving hing een wietlucht. De minderjarigen ontkenden echter drugs te hebben gebruikt. Op de grond lag een portemonnee met daarin een pakketje wiet. Deze beurs bleek van de 17-jarige jongen te zijn. Hij werd aangehouden. Aan het bureau gaf hij toe drugs gebruikt te hebben. Hij is al eerder door de politie aangehouden in verband met het bezit van softdrugs. Hij is opgehaald door zijn ouders. Jeugdzorg instellingen worden van de arrestatie in kennis gesteld.

Gestolen scooter weer terecht

KAATSHEUVEL: Een 17-jarige jongen uit Kaatsheuvel heeft vanmorgen zijn gestolen scooter voor een gebouw aan de Huygenstraat aangetroffen. De aangever verklaarde dat zijn Piaggio scooter zaterdagavond gestolen was toen hij bij zijn vriendin in waalwijk op bezoek was. Hij had vergeten de contactsleutels uit het zadel te halen. Een vriend van hem tipte hem vanmorgen dat zijn scooter mogelijk voor een gebouw in Kaatsheuvel stond. Daar trof de benadeelde het voertuig inderdaad aan. Hij heeft direct de politie geïnformeerd. De politie heeft vanmiddag in verband met deze diefstal een 17-jarige Tilburgse aangehouden. Haar betrokkenheid bij deze zaak wordt onderzocht.

gebeld.

Theorie rijexamen zware opgave voor 18-jarige Madenaar

TERHEIJDEN: Een 18-jarige man uit Made is gistermiddag op de
Moerdijkseweg betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De jongeman reed in een auto en remde bij het zien van een snelheidscontrole sterk af, keerde en reed richting de bebouwde kom van Terheijden. Daar stopte hij netjes nadat aan hem een stopteken gegeven was. Hij had nog twee passagiers in de auto. Hij vertelde de agenten dat hij nog geen rijbewijs had. Hij had al 30 rijlessen gehad maar kon nog niet op rijexamen omdat het maar niet wil lukken met zijn theorie. Hij is kennelijk al drie keer gezakt. Hij durfde het toch aan om auto te rijden omdat ook zijn vrienden die in de auto zaten veel vertrouwen in hem hebben. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 10-03-2009 15:48 | © Regio Midden en West Brabant |