Ryanair


---

10.03.09

2 Nieuwe Routes en 2 Miljoen Passagiers in Düsseldorf

Dublin/Düsseldorf (Weeze)*, 10 maart 2009. Ryanair, Europa's grootste low cost airline gaat in juni vanaf/naar Düsseldorf (Weeze)* twee nieuwe routes in gebruik nemen, elk 3x per week naar Reus, niet ver van Barcelona aan de Costa Dorada, en naar Pisa aan de poort van Toscane. Hiermee wordt het aanbod van de Ieren in Niederrhein uitgebreid naar 35 routes, wordt gestreefd naar jaarlijks meer dan 2 miljoen passagiers en biedt het werk aan meer dan 2000 arbeidsplaatsen in en om de luchthaven.

Gelijktijdig met deze expansie worden voor het complete routenet van Ryanair één miljoen vliegtickets voor EUR 10,- incl. belasting/heffingen aangeboden voor de lentemaanden maart, april en mei en deze tickets zijn direct te boeken voor een van de vele routes via www.ryanair.com.

Anja Seugling, verantwoordelijke Duitse sales manager voor de Airport Weeze:
"Nauwelijks een week geleden hebben wij hier de viermiljoenste passagier mogen begroeten en nu hebben wij alweer positief nieuws te melden. Want Ryanair is ondanks de crisis de enige Europese airline die zelfs in deze moeilijke economische tijden continue groeit. Tenslotte zijn onze gegarandeerd goedkope prijzen onze succesformule en dat moet ook zo blijven.
Met Reus en Pisa bieden vlak voor de vakanties twee attractieve routes naar de zon aan, die ook op onze andere Duitse luchthavens zeer succesvol zijn. Deze mogelijkheden zien wij ook vanaf/naar Düsseldorf (Weeze)* en daarom plannen wij om op het einde van het jaar door te groeien naar 2 miljoen passagiers per jaar."