Ingezonden persbericht


22.12.2008

VASCO op ISH in Frankfurt:
NIEUW DESIGN IN STAAL EN ALUMINIUM.

Tijdens ISH - van 10 tot en met 14 maart 2009 - strijkt VASCO na heel wat jaren opnieuw neer in de verwarmingshal, dé ontmoetingsplaats voor Duitse en internationale installateurs op de beurs. Op een oppervlakte van zo'n 130 m² (standnummer 8.0 E80) presenteert VASCO een mooie selectie nieuwigheden, zowel in het segment staal als aluminium.

Designradiatoren in staal

NIVA SOFT, een uitbreiding van de succesvolle Niva collectie, is een designradiator met vlakke voorplaat en afgeronde zijkanten als hedendaagse troef. Het is immers de zachte vormgeving die de tijdloze radiator een persoonlijk karakter geeft en die hem geschikt maakt voor een serene integratie in elk interieur. Voor toepassing in de badkamer of keuken kan een handige handdoekbeugel aangebracht worden.

Op de stand zal er ook een nieuwe designvariant van de ARCHE te zien zijn. De Arche VV (verticale buizen) heeft een functionele, vaste handdoekbeugel afgewerkt in dezelfde poedercoating en dus met een mooi uniform geheel als resultaat. Deze architectonische radiator biedt een optimale warmteafgifte en is ideaal voor plaatsing in badkamer en keuken.

PRADO is de nieuwe handdoekradiator; een rechthoekige collector met een stoer, eigentijds karakter. De horizontale buizen zorgen voor een optimaal warmtecomfort. De uitsparingen bieden voldoende plaats voor het drogen en opwarmen van handdoeken.

.

Designradiatoren in aluminium

ZEN is een radiator met een zacht, verfijnd karakter. Het materiaal zelf, maar ook de afgeronde zijprofielen en de minimale verticale groeven versterken dat effect. De verticale aluminium radiator bestaat uit geëxtrudeerde profielen die boven en onder

op een collector worden geperst. Achter de zijprofielen is onzichtbaar een groef voorzien waarin naar wens enkele handdoekbeugels geschoven kunnen worden. Deze beugels in geanodiseerd aluminium lopen visueel volledig rondom de radiator.

Met GLOBE presenteert VASCO dan weer de meest essentiële basisradiator in aluminium. 'Back to basics' dus, verkrijgbaar zowel in een verticale als horizontale uitvoering.

Vanzelfsprekend worden naast al deze nieuwigheden ook de vertrouwde VASCO-collecties getoond op de ISH-stand.

VPR Consult BVBA
Koningin Astridlaan 57

B - 9100 Sint-Niklaas

Tel. +32 (0)3 777.97.17

Fax. +32 (0)3 766.12.65

www.vprconsult.be

www.vprnewsline.be


---- --