Ingezonden persbericht


22.12.2008

THERMIC EN BRUGMAN MET EEN UITGEBREIDE COLLECTIE OP ISH.

Van 10 tot en met 14 maart 2009 is stand D95 in Hal 8 op ISH in Frankfurt gereserveerd voor de 'smaakmakers' van Thermic en Brugman. Beide tonen er zowel de gloednieuwe als de vertrouwde designradiatoren uit hun resp. collecties. De moeite waard dus om langs te lopen in de verwarmingshal van de internationaal toonaangevende beurs.

Thermic

Thermic zet op haar stand de sterke Zana-Line centraal. Met een harmonieus ritme van rechthoekige buizen combineert deze collectie een strakke uitstraling met een verbluffende warmteafgifte. Een uniek concept niet alleen geschikt voor toepassing in de hedendaagse badkamer, maar eveneens in keuken, woonkamer en hal. Ook voor projecten biedt de Zana-Line een mooie meerwaarde.

Maar ook de Xtend-collectie en de designvariant Xtend Soft worden ongetwijfeld publiekstrekkers. De Xtend Soft is een designradiator met vlakke voorplaat en afgeronde zijkanten. De zachte vormgeving geeft deze tijdloze radiator een persoonlijk karakter en maakt hem geschikt voor een ingetogen integratie in elk interieur. Voor toepassing in de badkamer of keuken kan een handige handdoekbeugel aangebracht worden.

De Bryce blijft ook nu weer een prominente plaats innemen. De stijlvolle gesloten radiator is opgebouwd uit verticale aluminium profielen en creëert een lichtspeling die vanuit elke hoek anders is. De uitvoering in aluminium bevordert een efficiëntere warmteafgifte en is tegelijkertijd een aantrekkelijk lichtgewicht.

Het tweede hoofdstuk in het aluminiumverhaal van Thermic op ISH is gewijd aan de Canyon, een verticale aluminium radiator met convectielamellen aan de voor- en achterzijde. Het resultaat is een aantrekkelijk ritmisch beeld en een optimale warmteafgifte. De groef achteraan maakt het aanbrengen van functionele handdoekbeugels mogelijk.

.

Brugman

Brugman legt tijdens ISH de nadruk op de ledenradiatoren uit de Classic Line. Bezoekers kunnen er ook de vertrouwde Casual Line-paneelradiatoren bewonderen, net als de topmodellen uit de Piano Line, paneelradiatoren met vlakke voorplaat die voortaan ook beschikbaar zijn trendy natuur- en metaalkleuren.

Met de Comfort Line, een compleet productaanbod op vlak van vloerverwarming, speelt Brugman dan weer in op de groeiende populariteit van dit type verwarming bij de moderne, energiebewuste consument.

VPR Consult BVBA
Koningin Astridlaan 57

B - 9100 Sint-Niklaas

Tel. +32 (0)3 777.97.17

Fax. +32 (0)3 766.12.65

www.vprconsult.be

www.vprnewsline.be


---- --