Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoe groot is Henkjan Smits' kans op zes nullen?
Interactief platform Word Ik Rijk? geeft antwoord

Hilversum, 10 maart 2009 ­ Op vrijdag 13 maart gaat het nieuwe tv- programma Word Ik Rijk? bij SBS 6 van start. Geïnspireerde kijkers van het programma kunnen terecht op het interactieve platform www.wordikrijk.nl. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst kunnen zij exact uitrekenen hoe groot hun eigen kans is op zes nullen. Programmapresentator Henkjan Smits ging hen voor.

Henkjan Smits heeft het miljonairsschap naar eigen zeggen nog niet bereikt. Toch blijkt uit de test op wordikrijk.nl dat zijn kans op zes nullen allesbehalve gering is. Zo is Smits met zijn eigen productiebedrijf een zelfstandig ondernemer, net als 81% van alle miljonairs. Ook de langdurige relatie met zijn vrouw werkt in het voordeel van de presentator. Mocht Smits het miljonairsschap bereiken, dan is hij eerder een uitzondering dan de regel in de sexy branche waarin hij werkt. De meeste miljonairs zijn namelijk werkzaam in sectoren als de bouw of levensmiddelenindustrie.

Miljonair worden? Deze factoren zijn bepalend....
Het miljonairschap is veelal het resultaat van hard werken, volhouden, plannen en - de meest belangrijke factor - discipline. Bovendien zijn veel miljonairs op jonge leeftijd financieel onafhankelijk en blijkt de overgrote meerderheid van alle miljonairs selfmade.

Het interactieve platform www.wordikrijk.nl is een initiatief van Independer.nl in samenwerking met Advance.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een interactief mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider op het gebied van interactieve media in Nederland. Advance is onder meer bekend van platforms als Je Echte Leeftijd, Verjaardagsalarm, Meer voor Minder en Waarde van je Woning en beschikt over een kwalitatief bereik van circa 2,2 miljoen consumenten.
---