Ingezonden persbericht


Gamers pakken massaal wapens op in Warhammer Online! Spelers mogen spel 10 dagen lang gratis proberen

Schiphol-Rijk, 10 maart 2009 - De Europese uitgever GOA en Mythic Entertainment(TM), een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), kondigen vandaag een gratis proefperiode aan voor de succesvolle fantasy-MMORPG, Warhammer® Online: Age of Reckoning® (WAR). Nieuwe rekruten in de legers van WAR kunnen maar liefst tien dagen lang gratis op Squigs jagen en Stunties stompen. De spelers kunnen steden uitgebreid verkennen en het opnemen tegen andere spelers in verwoestende Realm vs. Realm(TM)-veldslagen.

"Warhammer Online is veel gedetailleerder en sterk verbeterd, daarnaast is het ook vooral enorm gegroeid", zegt Ghislaine Le Rhun Gautier, CEO van GOA. "Nieuwe spelers kunnen meteen aan de slag in een game die direct na de release lovende recensies kreeg, en nu zelfs nóg beter is."

"We roepen iedereen op hun wapens op te pakken! Dankzij deze nieuwe gratis proefperiode kan werkelijk iedereen de eindeloze Realm vs. Realm-slagvelden van deze waanzinnige nextgen-MMO betreden", zegt Mark Jacobs, vice-president en algemeen manager van Mythic Entertainment. "Deze game heeft vanaf het eerste moment indruk gemaakt en is nu nog beter. Het team heeft een ongelooflijke hoeveelheid extra content toegevoegd voor deze eerste live-uitbreiding. Voor gamers die WAR nog niet kennen, is dit een ultieme kans om deel te nemen aan deze epische strijd!"

Strijders kunnen zich nu aanmelden voor de gratis proefperiode:
· Ga naar www.war-europe.com/trywar
· Maak een account voor de proefperiode (trial account)
· Download de cliënt

· Stort je in het strijd!

Warhammer Online: Age of Reckoning is gebaseerd op het populaire bordspel van Games Workshop en bevat het revolutionaire Realm vs. Realm, een meeslepend gevecht waarin je het jarenlang tegen andere gamers kunt opnemen. Ga voor meer informatie over de game naar www.war-europe.com.

# # #

Over Warhammer® Online: Age of Reckoning®
Ervaar de glorie van Realm vs. Realm(TM)! Kies een zijde en sluit je aan bij honderdduizenden machtige helden op de slagvelden van Warhammer Online: Age of Reckoning, de nieuwe MMORPG van Mythic Entertainment, de makers van Dark Age of Camelot(TM). Betreed een grimmige fantasiewereld waarin een eeuwig conflict heerst tussen de Realms of Order (Dwarfs, High Elves, en Empire) en de Realms of Destruction (Greenskins, Dark Elves, en Chaos). Val vijandige grondgebieden binnen, beleger indrukwekkende forten, en plunder uitgestrekte hoofdsteden in naam van jouw Realm. Schakel je tegenstanders uit met verwoestende, magische wapens, ga de strijd aan met weerzinwekkende monsters en sluit je aan bij je wapenbroeders in epische Public Quests(TM). Beklim de Bastion Stair en draag trots jouw vaandel in de strijd. Ontrafel op je ontdekkingstochten de geheimen van de Tome of Knowledge. Slijp je wapens en ontketen je innerlijke woede; de Age of Reckoning en de ALLESVERZENGENDE OORLOG is begonnen!

Over GOA
GOA, de game-afdeling van de Orange Content Division, heeft tien jaar ervaring op het gebied van MMORPG-beheer (massively multiplayer online role-playing games). Het team van GOA was als een van de eersten in Europa actief in de branche en weet expertise naadloos te combineren met een passie voor games. Dankzij het technische platform van France Telecom kan GOA Europese gamers voorzien van de beste online games. GOA en het GOA-logo zijn handelsmerken van Orange - Content Division.

Over Electronic Arts
Electronic Arts Inc. (EA) is de grootste ontwikkelaar en uitgever ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt haar producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS(TM), EA(TM), EA SPORTS Freestyle(TM) and POGO(TM). In het boekjaar 2008 registreerde EA 3,67 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA's homepage en online gamesite zijn te vinden op http://www.electronicarts.nl . Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten (Engelstalig) naar info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS Freestyle, POGO, Mythic Entertainment, Dark Age of Camelot, Public Quests, en Realm vs. Realm zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Games Workshop, Warhammer, Warhammer Online, Age of Reckoning, en alle bijbehorende merken, namen, race-insignes, personages, voertuigen, locaties, eenheden, illustraties en afbeelden van de Warhammer-wereld zijn ®, (TM) en/of © van Games Workshop Ltd 2000-2009. Gebruikt onder licentie door Electronic Arts Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.

Perscontact:
Tjerk Mellink & Robbert Minderhoud
Pride PR voor Electronic Arts
+31 71 568 00 28
ea@pridepr.nl