Ingezonden persbericht


Persbericht

Het ovale logo van DuPont, DuPont(TM) en Corian® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van E.I du Pont de Nemours & Company of zijn aangesloten ondernemingen. Andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken in dit persbericht zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

DuPont(TM) Zodiaq® quartz oppervlakken:
nieuwe kleuren voor 2009

De trendy kleuren die aan het gamma worden toegevoegd omvatten: nieuwe pasteltinten; een dieper glanzend zwart; een nieuw assortiment op basis van gerecycled glas - en meer.. verkrijgbaar in Europa vanaf april 2009.

Maart 2009 - De groeiende vraag naar de geavanceerde stijl en prestaties van het DuPont(TM) Zodiaq® -oppervlaktemateriaal blijft de drijvende kracht achter de creatie van nieuwe kleuren en nieuwe gepolijste versies van bestaande bestsellers. De eigenschap van het materiaal om zich snel aan te passen aan nieuwe esthetische inzichten is één van de sleutels tot het succes van DuPont(TM) Zodiaq®. Essentieel is de schoonheid en de glamour van een product met de look& feel van steen dat tegemoet komt aan de wensen van zowel designers als eindgebruikers. Fresh Graphica schaduw tinten:
(van links naar rechts) Arctic Blue, Lavender, Mulberry & Barley Van hele zachte tot heldere en diepe kleuren: deze nieuwe en na grondig research gevormde collectie, geeft het perfecte antwoord op de vraag naar hedendaagse kleuren met een licht, helder en lentefris karakter.
Al deze kleuren, met een fijn gekorrelde structuur, zijn voorzien van een subtiele, gepolijste finish. Terwijl de tinten heel mooi op zichzelf gebruikt kunnen worden, gaan ze ook harmonieus samen met vele andere kleuren in het palet. Samen openen ze een nieuwe waaier van keuzemogelijkheden voor quartz oppervlakken. Bovendien vormt deze nieuwe serie een meer vrouwelijk tegenwicht bij de eerder mannelijke tinten van oorspronkelijke "Concrete Block"-collectie.

Het ovale logo van DuPont, DuPont(TM) en Corian® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van E.I du Pont de Nemours & Company of zijn aangesloten ondernemingen. Andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken in dit persbericht zijn eigendom van de respectieve eigenaars.
Earth Brown: een stap in een nieuwe richting
Deze kleur komt tegemoet aan de vraag naar een natuurlijke, warme maar ook complexe bruintint voor een product waarin een gecertificeerde* hoeveelheid gerecycled materiaal verwerkt is. Earth Brown is dan ook de eerste kleur in de nieuwe collectie voor DuPont(TM) Zodiaq® die voor 50% vervaardigd is uit gerecycled glas. Een rijke en sprankelende matrix zorgt voor een intrigerend en sprankelend lichtspel met een subtiele glans. Earth Brown is door zijn gepolijste finish makkelijk schoon te houden.
(*SCS gecertificeerd: zie noot aan de redactie. Dit 50% gerecycled materiaal vermindert de verhouding van het pure kwartskristallen gehalte). *