Ingezonden persbericht


COLOR GUARD NEDERLAND
Een onderdeel van de KNFM

Sportbedrijf Smallingerland en Color Guard
Nederland verlengen meerjaren overeenkomst

Sportbedrijf Smallingerland en Color Guard Nederland (CGN) gaan tot ten minste 2016 intensief samenwerken op het gebied van Color Guard en Indoor Percussion evenemen- ten. CGN is een amateur dans- en slagwerkorganisatie organisatie, onderdeel van de lan- delijke muziek federatie KNFM, die jaarlijks door heel Nederland wedstrijden houdt.

In 2005 werd voor het eerst, in samenwerking met Sportbedrijf Smallingerland, het Sportcentrum Drachten gebruikt door CGN. Dat beviel zo goed dat de organisatie in 2006 een meerjaren overeenkomst aanging, die nu verlengd wordt tot 2016.

In een overeenkomst hebben de twee partijen nu aangegeven ten minste eens per jaar een evenement te willen organiseren. De CGN wedstrijden trekken grote groepen deelne- mers en publiek naar Drachten wat ook economisch goed is voor de regio. Drachten was destijds de eerste stad die zo'n overeenkomst met CGN sloot.

"De ervaring met het management van de hal zijn zo positief dat we geen moment twij- felden over een dergelijke overeenkomst", zegt Peter Jan de Werk, woordvoerder van CGN. "De hal is perfect voor ons soort evenementen en het serviceniveau van Sportbe- drijf Smallingerland kent zijn gelijken niet in Nederland."

Op 14 maart, tijdens de laatste voorronde voor het NK Color Guard en Indoor Percussion in Sportcentrum Drachten, ondertekenen de twee partijen rong 17.45 uur de overeen- komst. Meer informatie hier over dit evenement treft u op www.cgn2009.nl.

(einde persbericht)

Mocht u vragen hebben over dit persbericht, bel dan met Peter Jan de Werk op 0871- 900130 / 06-51067218.

Professionele persfoto's zijn beschikbaar.

Alle informatie, foto's, informatie over accreditatie, etc. treft u in ons online perscentrum: http://pers.colorguard.org






---- --