Ingezonden persbericht


Persbericht

10 maart 2009

Ad van den Hoogen als Directeur Operations aangesteld bij High Concept

High Concept, ontwikkelaar van documentcreatiesysteem SmartDocuments, benoemt Ad van den Hoogen (42) tot Directeur Operations. In deze functie is Ad verantwoordelijk voor consultancy, projectmanagement, customer relations, account management en sales.

Ad van den Hoogen was voorheen in de functie van bedrijfsleider werkzaam bij Woodfield, groothandel in verf- en stukadoorbenodigdheden. Daarvoor was hij in dienst van Baxter Inc, wereldwijde aanbieder van technologie voor medische doeleinden.

"Ik ben zeer verheugd met mijn nieuwe functie", zegt Ad van den Hoogden. "Ik zie vooral uitdaging in het feit dat klanten, overheden, onderwijs- en zorginstellingen steeds vaker borging eisen van kwaliteit. Ik wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren."

"Als groeiende organisatie merken wij dat de lat op het gebied van dienstverlening steeds hoger wordt gelegd en hier willen wij vanzelfsprekend ook intern in meegroeien", zegt Marco Drost, Algemeen Directeur en oprichter van High Concept. "Ad brengt meer dan 15 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement mee en is daarom een goede aanvulling op ons team."

Ad van den Hoogen neemt de taken over van Ruud Vos, voorheen Directeur Operations en Arjan Zwarteveen, Technisch Directeur. Ruud en Arjan hebben na een loopbaan van 13 jaar bij High Concept besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten het Deventer bedrijf.

(214 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is sinds 1994 toonaangevend in de markt van documentcreatie en marktleider in Nederland. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van huisstijl- en bedrijfssjablonen en het creëren van documenten. SmartDocuments is eenvoudig te integreren met andere applicaties zoals Document Managementsystemen, Enterprise Content Managementsystemen of Workflow-managementsystemen. Naast Nederland is High Concept ook actief in West-Europa en de Verenigde Staten.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/High-Concept/Ad-van-den-Hoogen-als-Directeur-Operations-aangesteld-bij-High-Concept/n/3735 of contact opnemen met Janneke van Lokven van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00
Fax: 040-235 46 01
E-mail: jannekev@lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels van High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com