Mproof betreedt Franse markt met reseller Prodline


WASSENAAR, 20090310 -- Mproof, ontwikkelaar en leverancier van Clientele software voor IT-service management, kondigt een partnerschap aan met Prodline, expert op het gebied van IT-productie services in Frankrijk. Het partnerschap is onderdeel van de internationale strategie van Mproof International met als doel het uitbreiden van haar aanwezigheid in Europa. Mproof kiest voor een indirecte marktbenadering met lokale netwerken en kennis. Prodline verzorgt de verkoop, implementatie en support van Clientele ITSM. Dit partnerschap opent deuren naar de kansrijke Franse markt.

Mproof kwam in contact met Prodline door bemiddeling van The York Group, een organisatie die onder andere gespecialiseerd is in netwerken voor internationale expansie. Op basis van een uitgebreid assessment zocht The York Group naar een partner, passend bij de wensen en behoeften van Mproof. Belangrijke voorwaarde was de toegang tot het middenkader van de Franse markt.

"Prodline heeft als ervaren IT-leverancier uitgebreide kennis op het gebied van IT-support en IT-delivery", aldus Gerben van Kesteren, Marketing en Sales Director bij Mproof International. "Gecombineerd met hun technische expertise en sterke netwerk maakt het hen een ideale eerste partner om de Franse markt te betreden."

Francois Darbellay, Managing Director bij Prodline: "Met Clientele ITSM onderscheidt Mproof zich duidelijk in de ITSM-markt. We hebben meerdere oplossingen geëvalueerd. Daarbij viel Mproof direct op door haar technisch betrouwbare producten, maar ook door het belang dat wordt gehecht aan de customer service en klanttevredenheid die past bij onze eigen filosofie."

Over Prodline
Prodline is een van de toonaangevende providers van IT-services in Frankrijk, met name in systeembeheer, support en high tech oplossingen voor IT-productie services bij grote data centers. Sinds de oprichting in 2000 helpt Prodline haar Franse klanten bij het stroomlijnen en inzichtelijk maken van hun IT-productie. De 180 technisch specialisten en engineers van Prodline stellen hun expertise ter beschikking aan meer dan vijftig grote klanten, als Groupama, AG2R, Credit Agricole and Galerie Lafayette. De kantoren van Prodline zijn gevestigd in het zuiden van Parijs. Voor meer informatie www.prodline.fr.

Over Mproof
Mproof is een Nederlands softwarehuis dat werd opgericht in 1997. Mproof ontwikkelt en levert Clientele software voor onder meer (IT) service management, klantensupport en self service, en heeft verkooppartners en klanten in meer dan 43 landen. Voor productontwikkeling, verkoop, implementatie en support werkt Mproof op internationaal niveau nauw samen met Epicor, dat het Mproof-product Clientele ITSM onder de naam Epicor ITSM en via een eigen partnerkanaal op de markt brengt. Mproof is Microsoft Gold Certified partner. Voor meer informatie: www.mproof.nl.

Over Clientele ITSM
Clientele ITSM is zeer uitgebreide, out of the box software voor service management met ondersteuning voor de belangrijkste in ITIL vastgelegde IT-processen. Het stelt ondernemingen in staat tijdige en deskundige IT-services aan te bieden, met een hoog persoonlijk detailniveau en maakt gedetailleerd beheer van incidenten, problemen, wijzigingen, configuraties, kosten en het gewenste serviceniveau mogelijk. Uitgebreide rapportage, trendanalyse en performance management functionaliteiten maken de software suite compleet. Clientele software is gebouwd op basis van Microsoft.NET, volledig web based en speciaal geschikt voor gebruik met SQL Server. De service oriented architecture (SOA) en web services maken eenvoudige en flexibele integratie mogelijk. Clientele ITSM is ITIL gecertificeerd (PinkVerify) op het hoogst mogelijke niveau. Voor meer informatie: www.clientele-itsm.nl.





Ingezonden persbericht