Legrand lanceert wereldwijde standaard industriële kabeldraagsystemen


Speciaal voor de zware industrie: één pakket, één kwaliteit

BOXTEL, 20090310 -- Legrand, wereldmarktleider in Cable management, combineert zijn beste systemen tot één standaard pakket dat wereldwijd vanaf begin april 2009 verkrijgbaar is. De standaardisatie biedt afnemers de operationele voordelen van het wereldwijd uniform kunnen werken met dezelfde industriële kabeldraagsystemen. Dit levert tijdbesparing op en reduceert kosten.

Voor internationaal opererende industriële bedrijven is internationale beschikbaarheid en uniformiteit van producten en systemen essentieel. Het wereldwijde Legrand heeft daarom zijn industriële kabeldraagsystemen gestandaardiseerd en zijn assortiment verbreed. In dit programma zijn alle componenten en systemen opgenomen voor de zware industrie; het is geschikt gemaakt voor de lichtste tot en met de zwaarste belastingen, doordat alle pakketten gelast zijn. Daarmee is dit een duurzame totaaloplossing voor elke omgeving en toepassing. De oplossing voldoet aan de hoogste eisen die de industrie stelt aan veiligheid, betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Winst door standaardisatie
Vanaf april 2009 kan iedere organisatie in de zware industrie bij ieder project waar ter wereld met dezelfde systemen werken. Dit is efficiënt en biedt zekerheid. De mondiale knowhow, productoptimalisatie, installatiegemak en tijdwinst, leiden tot de gewenste kostenreductie voor de zware industrie op het gebied van engineering, onderhoud, logistiek, training en installatie.

Wereldwijde service en support
Legrand kan complete turnkey projecten aannemen die de industriële klanten ontzorgen. Ook biedt Legrand engineering support, omdat ieder project in de wereld anders kan zijn. Wereldwijd is Legrand bereikbaar voor technische- en installatieondersteuning.

Legrand Nederland B.V.
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van meer dan 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot de wereldmarktleider op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie met haar vijf A-merken Van Geel, Legrand, Cablofil, Planet Wattohm en BTicino. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal; de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.





Ingezonden persbericht