Turner cn enterprises stelt telescreen aan als benelux licentie agent


Telescreen zal alle cartoon network properties opnemen haar benelux licentie catalogus, waaronder ben10, cow & chicken en de powerpuff girls

LONDEN, 20090310 -- Turner CN Enterprises heeft Telescreen, dat sinds kort als zelfstandige onderneming deel uit maakt van de Duitse m4e Group, als licentie agent aangesteld om het omvangrijke property portfolio van Cartoon Network te vertegenwoordigen in Nederland, België en Luxemburg. Properties in de catalogus zijn, onder andere, Ben 10, Cow en Chicken, Johnny Bravo en de Powerpuff Girls.

Commentariërend op de aanstelling, zegt Graham Saltmarsh, Licensing Director bij Turner CN Enterprises: "Telescreen is een toonaangevend licentie bureau in de Benelux en vormt de ideale strategische partner voor Cartoon Network. Telescreen heeft 25 jaar ervaring en expertise in de Benelux markt en is de perfecte partij om de commerciële speelruimte voor onze series in deze landen maximaal te benutten."

Hanny Brands, Head of Consumer Products bij Telescreen, is verheugd om deze populaire en diverse collectie properties te representeren. Ze voegt toe: "Cartoon Network is een expert in de ontwikkeling van succesvolle en commercieel sterke properties/TV series, die een brede doelgroep aanspreken. Met de grote diversiteit van properties die de catalogus van Cartoon Network biedt, variërend van de succesvolle speelgoed property Ben 10 tot de trendy Powerpuff Girls, kunnen wij onze licentienemers in vele manieren dienen."

Turner CN Enterprises





Ingezonden persbericht