Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maart, 2009

MSI past nieuwe technologie toe op de MSI N250GTS: Quad Pipe koeling, Seaweed-Blade fan en Solid Capacitors

Echte gamers zijn constant op zoek naar de allerbeste prestaties en de meest efficiënte koeling op hun videokaart voor een betaalbare prijs. Op de MSI N250GTS-2D1G zijn de nieuwste koeltechnieken van deze tijd toegepast. Het gaat hierbij om de MSI Quad Pipe Cooling en de MSI Seaweed Blade Fan gecombineerd met Solid Capacitors. Deze technologie in combinatie met de N250 GPU zorgt voor topprestaties tegen een buitengewoon goede prijs/kwaliteithouding. De MSI N250GTS serie is geschikt voor DirectX 10 games en ondersteunt 'PhysX', welke voor natuurgetrouwe beelden zorgt die nauwelijks te onderscheiden zijn van de werkelijkheid.

----------
Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: Mystar Computer BV
Janneke Verheijen, Marketing Communication Officer Tel: + 31 40 267 66 32 / Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: janneke.verheijen@msi.eu; Internet: www.msi.eu