Zorgeloos zonnen met Australian Gold

10/03/2009 17:03

COSMETITEXT

Met de zomermaanden alweer in het vooruitzicht is het aanschaffen van een zonneproduct met een voldoende hoge SPF geen overbodige luxe. Met de handige Continuous Sprays van Australian Gold® kan elk plekje op het lichaam moeiteloos worden bereikt en is de huid optimaal beschermd tegen UV-straling. Ook voor na het zonnebaden biedt Australian Gold ® met haar bestseller Forever After All Day Moisturizer en de Aloe Freeze Spray twee hoogwaardige topproducten waarmee het zorgeloos en zalig zomeren wordt voor elke huid!

UV- straling stimuleert de aanmaak van een aminozuur dat door een enzym wordt omgezet in melanine. De oxidatie van melanine onder invloed van UV- straling zorgt er dan vervolgens voor dat je bruin wordt. UV- straling wordt het best opgenomen door een gezonde huid, dus is het belangrijk om de huid goed te verzorgen met gezonde elementen. Van binnenuit gebeurt dit o.a. door een gevarieerde voeding. Van buitenaf zorgen de rijke, verzorgende formules van Australian Gold® voor een mooie bruine huid die op een veilige wijze wordt verkregen!

Veilig, mooi en diep bruinen met Australian Gold® Continuous Sprays SPF 15, 30+ en 50+

De Australian Gold ® Continuous Sprays zijn speciaal ontwikkeld voor in de buitenzon. Deze handige, transparante sprayformules bereiken eenvoudig de meest moeilijk in te smeren plekjes op het lichaam. De hoogwaardige texturen staan garant voor het op een veilige wijze verkrijgen van een mooie en diepe bruining. De kleurloze water- én zweetproof sprays zijn gemakkelijk aan te brengen en worden direct door de huid opgenomen, zonder een vetspoortje achter te laten. Er is een Australian Gold® Continuous Spray SPF 15 die tevens een direct verkoelende werking heeft. Voor wie direct een fraaie bruine teint wenst is er de Australian Gold® Continuous Spray SPF 15 met instant bronzer. Deze gekleurde zonnespray geeft de huid direct een door de zon gekuste teint en beschermt de huid vervolgens met een SPF 15 tegen UV- straling. Voor een hoge bescherming biedt de direct verkoelende formule van Australian Gold® Continuous Spray SPF 30Plus de huid alles om veilig van de zon te kunnen genieten.Tot slot is Australian Gold® Continuous Spray Extreme Sport SPF 50Plus de ideale, eveneens direct verkoelende zonnepartner. Deze spray is perfect voor degenen die langdurig en intensief in de buitenlucht aan de zon worden blootgesteld, bijvoorbeeld tijdens watersporten, bergbeklimmen of andere outdoor activiteiten.

Directe verkoeling en kalmering voor de huid met Australian Gold® Aloe Freeze Spray

Wanneer de huid door een lange dag aan het strand onverhoopt oververhit of verbrand is, biedt Australian Gold® Aloe Freeze Continuous Spray onmiddellijke verkoeling en kalmering. Dit effectieve product voorkomt, dankzij de handige sprayformule, dat de pijnlijke huid dient te worden ingesmeerd. De spray bevat een hoog gehalte aan Aloë Vera. Deze bijzondere plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen. Wanneer de spray op de verbrande of geïrriteerde huid wordt aangebracht trekt deze snel in de huid. Dit zorgt direct voor een weldadig verkoelende werking. Australian Gold® Aloe Freeze Continuous Spray kalmeert onmiddellijk en weldadig de rode of verbrande huid die teveel en vooral te hard door de zon is gekust!

Extra lang én extra mooi bruin met Australian Gold® Forever After All Day Moisturizer

Australian Gold ® Forever After All Day Moisturizer is een fluweelzachte en zeer intensief voedende after sun lotion én dagelijkse bodylotion voor 24-uurs hydratatie van zelfs de meest droge huidtypes. De formule bevat een speciale tan extender (bruinverlenger) en Hennepzaadextract, dat rijk is aan essentiële vetzuren voor een extra krachtige hydratatie. De toegevoegde Lipocare®- melange bestaat uit een uniek verstevigend anti-verouderingscomplex om de huid zichtbaar steviger en de lichaamscontouren meer gestroomlijnd te maken. De formule met drievoudige anti-aging werking gaat huidveroudering tegen en verstevigt de huid voelbaar en zichtbaar. Het resultaat? Een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang en opvallend mooi bruin blijft!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio's in Nederland en België.

Voor meer informatie is er voor Nederland de website www.australiangoldtanningclub.nl en voor België www.australiangoldtanningclub.be

Verkoopprijzen:

* Australian Gold® Continuous Spray SPF 15 ¤ 19,95/175 ml

* Australian Gold® Continuous Spray SPF 15 met bronzer ¤ 21,50/175 ml

* Australian Gold® Continuous Spray SPF 30Plus ¤ 21,50/175 ml

* Australian Gold® Continuous Spray SPF 50Plus Sport ¤ 23,50/175 ml

* Australian Gold® Aloe Freeze Continuous Spray ¤ 22,50/175 ml

* Australian Gold® Forever After All Day Moisturizer ¤ 29,50/650 ml en ¤ 7,95/50 ml.