USG People N.V.

Published: 17:30 10.03.2009 GMT+1 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354488

Papierloze urenverwerking voor klanten van USG People

Almere, 10 maart 2009 - Door de introductie van Nedap-PEP zijn klanten van uitzender USG People binnenkort grotendeels af van de kostbare verwerking van papieren werkurenbriefjes. Met PEP, een unieke combinatie van webtechnologie en de PEP-chip, is producent Nedap in staat een eenvoudige oplossing te bieden voor het kostengevoelige proces van urenverwerking.

De eerste klanten van USG People gaan in maart 2009 over op PEP. Met deze innovatieve ontwikkeling is USG People de eerste uitzendorganisatie in Nederland die op grote schaal gebruik gaat maken van PEP. Hiervoor is op dinsdag 3 maart 2009 tussen beide partijen een raamovereenkomst afgesloten voor de Nederlandse activiteiten van USG People.

Albert Klene, Executive Vice President van USG People The Netherlands geeft aan dat met de overeenkomst met Nedap mede invulling gegeven wordt aan de realisatie van de doelstellingen van USG People voor de komende jaren. "Papieren werkurenbriefjes zijn niet meer van deze tijd en met PEP wordt vooral ingespeeld op een groeiende behoefte aan digitale dienstverlening bij onze klanten".

Voor meer informatie over dit persbericht:
USG People:
Albert Klene, EVP The Netherlands
Telefoon: +31 (0)36 529 95 02

Nedap-PEP:
Guus Droppers, Productgroepleider
Telefoon: +31 (0)6 533 268 09

Profiel USG People
USG People is actief met een groot aantal sterke merken die gezamenlijk totaaloplossingen bieden op het vlak van uitzending, detachering, HR- en customer care services. Met een omzet van ruim ¤ 4 miljard in 2008 is USG People de Europese nummer vier in HR-dienstverlening. Het hoofdkantoor van USG People is gevestigd in Almere en de groep is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië en Spanje.

De merkenportfolio van USG People bevat de merken Proflex en Start People (general staffing) - Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Content, Creyf's, Express Medical, Geko Zeitarbeit, Receptel, Secretary Plus, StarJob, Technicum en Unique (specialist staffing) - Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Juristen en USG Restart (professionals) - Call-IT (other services).

USG People is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midcap Index (AMX).

Bezoek voor meer informatie over USG People of haar werkmaatschappijen onze website www.usgpeople.com.

Profiel N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek "Nedap" Nedap kenmerkt zich door een op ontwikkeling en ondernemerschap gerichte open, innovatieve en creatieve cultuur.

Het langetermijnbeleid van Nedap is gericht op het creëren van duurzame meerwaarde voor klanten, medewerkers en aandeelhouders. Dat wil zij bereiken door autonome groei van omzet en winst, waarbij diversificatie en vernieuwing, op basis van de expertise die de onderneming heeft, een centrale rol spelen.

Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs.

Bezoek voor meer informatie over Nedap-PEP onze website www.nedap-pep.nl.