Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Nieuwe gemeentegids deze week in de bus


Bijzonder aan deze gids zijn de foto's van de fotowedstrijd `dynamisch Berkelland', die vorig jaar werd gehouden. Uit meer dan honderd inzendingen heeft een jury de twintig mooiste foto's gekozen. Deze staan allemaal met de naam van de inzender in de gids. De winnende foto, van Verona Klarenbeek uit Winterswijk, van de Survival uit Beltrum staat zelfs op het kaft.

De gemeentegids staat verder weer boordevol wetenswaardigheden van en over de gemeente. Wie zijn de collegeleden en raadsleden? Wanneer vergaderen ze en waarover? Welke commissies en adviesraden hebben we in Berkelland? Geschiedenis, recreatie, bedrijvigheid en informatie over de verschillende kernen in Berkelland passeren de revue. Ook vindt u informatie over gemeentelijke diensten en producten, zoals afvalinzameling, paspoort, rijbewijs, trouwen, kinderopvang, klachten, belastingen, enzovoort. En een groot deel van de gemeentegids is gevuld met gegevens van de talrijke verenigingen en instellingen binnen onze gemeente. Na de uitscheurbare rampeninformatiekaart zit de plattegrond en de bedrijventelefoongids op alfabet en op brancheniveau.

Digitale gemeentegids

Via onze website www.gemeenteberkelland.nl kunt u ook doorklikken naar de digitale gemeentegids. Via de digitale gemeentegids met routeplanner, kaart en luchtfoto kunt u de websites van de verschillende verenigingen en instellingen aanklikken.

Wijzigingen naar Lokaal Totaal

De gids is vervaardigd door LokaalTotaal. Mocht u een vereniging missen of hebt u wijzigingen, dan kunt u deze doorgeven aan LokaalTotaal, Postbus 77863, 1070 LL Amsterdam, onder vermelding van "gemeentegids Berkelland", telefoon 040-2642300, fax 020-4873630, email: az@lokaaltotaal.nl.

Huis-aan-huis verspreiding

Hoewel de verspreider de opdracht heeft om deze gids ook op de adressen te bezorgen waar de "nee-ja sticker" is geplaatst, kan het voorkomen dat u de gids niet ontvangt.

De gemeentegids is gratis af te halen bij de volgende adressen:
* Borculo, Gemeentewinkel Borculo, Marktstraat 1
* Ruurlo, Servicepunt, Nieuwe Weg 5

* Eibergen, Servicepunt, Nieuwstraat 4

* Neede, Servicepunt, Hofmaat 2.

Mocht het ophalen een probleem zijn, belt u dan met 0545-250 250.

Trefwoorden Gemeentegids
Mutatiedatum 09/03/2009