Politie Zeeland


---


In de laatste twee persberichten: W-51-2009 en O-512-2009 is abusievelijk woensdag i.p.v. dinsdag vermeld.

Z-513-2009 Rijden onder invloed, Hulst
Op de Absdaalseweg in Hulst werd dinsdag om 14.00 uur een 25-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren. Omdat de automobilist in een korte periode voor de 3e keer op rijden onder invloed werd betrapt, werd zijn auto in beslag genomen.

W-514-2009 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkel aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werden dinsdag om 14.40 uur twee Middelburgse jongens van 12 en 14 jaar aangehouden.
Ze hadden snoep ter waarde van enkele euro's gestolen.

W-515-2009 Zakkenrollen. Vlissingen
Dinsdagmiddag werd in de Walstraat in Vlissingen een 46-jarige Vlissingse vrouw beroofd van haar portemonnee.
De vrouw liep met haar fiets aan de hand door de Walstraat en moest een ogenblik stoppen voor twee personen die voor haar stilstonden. Toen zij even later haar fiets voor een winkel neerzette, bemerkte zij dat de fietstas, waarin haar tas met portemonnee zat, open stond. De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's was weggenomen.

W-516-2009 Oplichting in Vlissingen
Politie Zeeland onderzoekt een oplichting die plaatsvond dinsdag omstreeks 16.00 uur in de President Rooseveltlaan in Vlissingen.
Daar werd een 19-jarige Middelburger door enkele personen met, naar later bleek, een smoes overgehaald gouden sieraden ter waarde van enkele honderden euro's van hen te kopen. De Middelburger kocht de sieraden, maar later bleken ze nep en van weinig tot geen waarde. Hij heeft aangifte gedaan van oplichting.