Gemeente Eemnes

Persberichten

Raadslid, iets voor U?

Eemnes heeft voldoende kandidaat-raadsleden nodig, want op 3 maart 2010 worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Het doel van de folder is om Eemnessers te informatie over wat het raadlidmaatschap inhoudt, Eemnessers bewust maken dat iedereen boven de 18 jaar raadslid kan worden en zich actief kan inzetten voor het bestuur van de gemeente en Eemnessers die geĂŻnteresseerd zijn in het raadslidmaatschap in contact te brengen met de gemeenteraad en de politieke partijen.

Het werven van kandidaatsraadsleden is bij uitstek een taak van politiek partijen. Echter, niet alle mensen die interesse zouden kunnen hebben in het raadslidmaatschap zijn lid van een politieke partij of aangesloten op de netwerken van politieke partijen.

In deze folder vindt u informatie over het raadswerk, maar ook informatie over hoe u actief kunt worden (adressen) in Eemnes. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met griffier Jan de Bruijn via j.debruijn@eemnes.nl of (035) 7513 341, of rechtstreeks met de politieke partijen.

Let op: bij landelijke partijen moet u meestal voor 1 juli 2009 lid zijn om op de kieslijst te worden geplaatst. Meld u in dat geval snel aan!

(Gepubliceerd 09-06-2009)