Gemeente Overbetuwe


Gecombineerde inloopavond in Driel over aansluiting N837-Grote Molenstraat en aanleg Verlengde Rijnstraat

---

Op 11 maart organiseert de gemeente in de Oldenburg in Driel een inloopavond over de aanleg van de Verlengde Rijnstraat. Daarnaast presenteert de provincie haar plannen over de werkzaamheden op de Grote Molenstraat.

N837

De provincie Gelderland gaat, in het kader van de aanleg van de N837, de aansluiting maken op de Grote Molenstraat en Metamorfoseallee. Om de aansluiting te kunnen maken zal de Grote Molenstraat van 17 maart tot en met 3 april voor al het verkeer, met uitzondering van de fietsers, afgesloten worden. Deze kunnen tijdens de afsluiting gebruik blijven maken van de Grote Molenstraat. De provincie zal op de inloopavond de plannen komen toelichten.

Inlichtingen: de heer Ben van Ginkel (provincie), telefoon 026-35 99 632.

Verlengde Rijnstraat

De plannen voor de Verlengde Rijnstraat, die tussen de Boltweg en N837 komt te lopen, zijn ook zover dat deze gepresenteerd kunnen worden. Deze plannen zijn, direct aansluitend op de informatie van de provincie, in te zien. Medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte zullen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. U kunt het ontwerp vinden op de pagina Veiligheid en verkeer/projecten/Verlengde Rijnstraat.

Inlichtingen: de heer Sjors Hendriks (gemeente), telefoon 0481-362 124.

De gemeente Overbetuwe nodigt alle inwoners van Driel uit om op deze gecombineerde informatie- en inloopavond te komen. Waar: De Oldenburg
Adres: Hofplein 1 in Driel
Wanneer: 11 maart 2009
Tijd: 19:00 -20:00 uur N837 (informatie provincie 20:00- 21:00 uur Verlengde Rijnstraat (inloop Overbetuwe)