Unie KBO

Studiedag rondom 'ledeninitiatief'

Studiedag rondom 'ledeninitiatief'

23-2 Op 11 maart houdt de Unie KBO in Utrecht een studiedag met als thema `ledeninitiatief'. De titel heeft betrekking op de snelle veranderingen in deze tijd.
Leden en kaderleden worden mondiger, zijn steeds hoger opgeleid en stellen andere vragen en eisen aan onze KBO. Wij willen daar als afdeling, provincie en Unie KBO natuurlijk op een goede en passende manier tegemoet komen. Dat vergt van ons tijd en aandacht om stil te staan bij onze werkwijze en ons aanbod.

Op deze studiedag willen wij u inspireren om met de vraagstukken van nu aan het werk te gaan in uw provincie. Door te kijken, te luisteren, te bespreken en uit te wisselen over themas als besturen in een stroomversnelling, zomerscholen en (bestuurlijke) aansprakelijkheid.

U kunt in Utrecht kijken en meepraten in het theaterstuk KB Opwaarts en deelnemen aan workshops over zomerscholen, manieren van besturen in deze tijd en bestuursaansprakelijkheid. Het programma en het inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen. Dus eerst komt, eerst maalt. Het inschrijfformulier moet uiterlijk op 2 maart digitaal bij Ellie Verkaart zijn. Reiskosten worden alleen vergoed op basis van openbaar vervoer 2e klas.