Persuitnodiging: Congres Zelfstandig ondernemerschap: de kansen

25/02/2009 12:57

Platform zelfstandige ondernemers PZO

Geachte redactie,

Graag nodigen wij u uit voor het middagcongres 'Zelfstandig ondernemerschap: de kansen' op woensdag 11 maart a.s. Het congres organiseren wij in het kader van de 2e editie van de Dag van de Zelfstandige, Het congres wordt geopend door staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken.

Lokatie : Theater aan het Spui, Den Haag

Aanvang : 13.00 uur tot 18.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Het congresthema wordt vanuit drie invalshoeken belicht:


1. Zelfstandig ondernemerschap als kans voor de maatschappij;


2. zelfstandig ondernemerschap als kans voor opdrachtgevers en


3. de kansen voor zelfstandige ondernemers zelf.

PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) is met bijna 20.000 leden de grootste onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor zelfstandige ondernemers zonder personeel. PZO komt op voor de belangen van zzp'ers in alle sectoren. Dit doet PZO door voortdurend de aandacht te vragen voor de positie en de belangen van zelfstandige ondernemers bij bewindslieden, kamerleden, ambtenaren en uitvoeringsinstellingen.De PZO-lobby heeft in belangrijke mate bijgedragen aan een grotere politieke en maatschappelijke erkenning van de zzp'er en geleid tot een aantal wezenlijke verbetering in wet- en regelgeving. Naast de lobby-activiteiten ondersteunt PZO de leden met een scala aan diensten ter ondersteuning van hun ondernemerschap.

Tijdens het congres wordt de naam bekend gemaakt van de opvolger van PZO-voorzitter Wim de Braak, per juni 2009. Verder zal tijdens het congres de PZO Almanak 2009 worden gepresenteerd en wordt het eerste exemplaar aangeboden aan staatssecretaris Heemskerk.

Uw aanmelding ontvangen wij graag via www.dagvandezelfstandige.nl/aanmelden.Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Op 11 maart 2009 kunt u zich bij de persbalie melden voor uw persmap en overige vragen.

Voor het congres hebben zich in korte tijd al bijna 300 zzp'ers, beleidsmakers, opdrachtgevers en andere belangstellenden aangemeld. Meer informatie over het congres vindt u op www.dagvandezelfstandige.nl.

Met vriendelijke groet,

Mieke van Westing

De Dag van de Zelfstandige is een initiatief van PZO. PZO riep in 2008 de tweede woensdag van maart uit tot jaarlijkse landelijke Dag van de Zelfstandige, ter gelegenheid van het eerste integrale kamerdebat over zelfstandig ondernemerschap dat op die dag plaatsvond.