Politie Hollands Midden

Datum: 11 maart 2009

Politie Hollands Midden 10 inzendingen op vacature persvoorlichter

In totaal hebben 10 kandidaten door middel van een video gereageerd op de vacature voor persvoorlichter van Politie Hollands Midden. Drie kandidaten zullen uitgenodigd worden om in een sollicatiegesprek hun motivatie nader toe te lichten.

Dick van Gooswilligen, directeur Marketing & Communicatie, is content over de kwaliteit van de video's: "Het wordt nog lastig om uit de tien video's een selectie te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat meerdere kandidaten de functie goed zouden kunnen invullen. We staan dus voor een moeilijke keuze."

Binnen een week krijgen de kandidaten bericht of zij uitgenodigd worden. Uiteindelijk hopen we in april de nieuwe persvoorlichter aan u voor te kunnen stellen.

Op zoek naar de nieuwe persvoorlichter Politie Hollands Midden heeft in haar zoektocht naar een nieuwe persvoorlichter het eigen Youtube kanaal ingezet. In een wervingsfilm op Youtube vroeg de politie een net afgestudeerde HBO-er (journalistiek/communicatie) te reageren. Niet door middel van een gewone sollicitatiebrief, maar door het regisseren van een Youtube film waarin de sollicitant laat zien waarom hij/zij de nieuwe persvoorlichter zou moeten zijn.

Benieuwd naar het Politie Hollands Midden kanaal kijk op: www.youtube.com/hollandsmidden

--- einde bericht ----



Politie Hollands Midden