Gemeente Bussum

Enquête parkeren voor ondernemers centrum

De Gemeente Bussum houdt momenteel een enquête onder ondernemers in het centrum over de huidige parkeercapaciteit en de gewenste parkeercapaciteit.

De ondernemers in het centrum van Bussum hebben aangegeven dat er onvoldoende parkeerplaatsen in het centrum van Bussum zijn. Veel ondernemers en/of hun werknemers parkeren, onder andere om deze reden, net buiten de gebieden voor Vergunninghouders parkeren.

De Gemeente Bussum wil in principe deze situatie verbeteren en inzicht krijgen in de huidige parkeercapaciteit en de gewenste parkeercapaciteit voor de gebruikers van het centrum. Zij werkt daarom momenteel aan een onderzoek naar de daadwerkelijke behoefte en naar mogelijke extra te realiseren parkeercapaciteit in het centrum.

De ondernemers in het centrum van Bussum worden betrokken bij dit onderzoek. Door middel van een enquête worden zij gevraagd gegevens aan te leveren over hun huidig gebruik van de parkeervoorzieningen en gewenste gebruiksmogelijkheden voor de toekomst.

Ondernemers in het centrum kunnen onderstaande enquête voor 31 maart 2009 invullen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevr. A. Soede, telefoonnummer (035) 6928 733. Zij is bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag.

Parkeercapaciteit in het centrum.